Robert Lewandowski nu mai vrea să joace la Munchen din această vară. Atacantul în vârstă de 33 de ani își încheie contractul în 2023, dar a declarat că se așteaptă ca Bayern să-i permită să plece.
Vorbind la Varșovia înaintea meciului Poloniei din Liga Națiunilor împotriva Țării Galilor, Lewandowski a susținut: "Astăzi, este sigur că povestea mea cu Bayern Munchen s-a încheiat și nu-mi pot imagina o colaborare ulterioară cu clubul, după ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. Bayern este un club serios și nu cred că mă vor ține, nu vreau să mai joc acolo. Cred că transferul meu va fi cea mai bună soluție pentru ambele părți.Sper să nu mă oprească."
Bundesliga
Încă o încercare! Șefii lui Bayern au mers în Mallorca să-l convingă pe Lewandowski să mai rămână
21/06/2022 LA 06:25

Robert Lewandowski ar putea ajunge la FC Barcelona

Robert Lewandowski a fost mașina de goluri a bavarezilor în ultimii 8 ani, având în vedere că a marcat 344 de goluri în 374 de meciuri. Polonezul a câștigat opt titluri în Bundesliga în opt sezoane la Bayern Munchen. De asemenea, și-a trecut în cont Ligii Campionilor în 2020.
Barcelona este în pole-position pentru a-l transfera, dar fostul agent al lui Lewandowski, Maik Barthel, a susținut recent că polonezul a visat întotdeauna să joace pentru Real Madrid. Un interes pentru polonez a apărut și din Anglia, de la Chelsea, având în vedere că Romelu Lukaku se confruntă cu un viitor incert.
Pe de altă parte, jurnaliștii germani au anunțat, în această dimineață, că oficialii lui Bayern sunt deciși să refuze oferta de 32 de milioane de euro pe care Barcelona ar fi făcut-o pentru Robert Lewandowski.
Conform celor de la Kicker, bavarezii nu au de gând să renunțe la golgheterul polonez, indiferent de dorința acestuia, dacă nu îi vor găsi un înlocuitor.
Bundesliga
Uli Hoeness, declarații controversate: "Bayern va fi o echipă atractivă cu Lewandowski în ea"
20/06/2022 LA 14:57
Bundesliga
Liverpool a acceptat oferta lui Bayern! Cât vor plăti bavarezii pentru transferul lui Sadio Mane
17/06/2022 LA 10:16