Robert Lewandowski este unul dintre cei mai buni atacanți din lume la ora actuală, cifrele sale din ultimele sezoane fiind de-a dreptul incredibile. Polonezul se simte excelent la Bayern, club cu care a câștigat tot ce se putea câștiga, dar intenționează să schimbe aerul și să încerce o aventură într-un alt campionat.
Pe lângă tentația de a îmbrăca tricoul unei alte mari echipe a Europei, Lewandowski se pare că a fost deranjat de anumite declarații ale oficialilor bavarezi cu privire la Erling Haaland, iar acest lucru i-a întărit convingerea că ar fi momentul să plece de la Munchen.
Contractul lui Lewandowski cu Bayern e valabil până în iunie 2023, dar dacă acesta nu va fi reînoit cât mai repede, nemții vor fi nevoiți să accepte oferte pe numele polonezului, pentru a nu risca să-l piardă gratis la expirarea înțelegerii, așa cum s-a întâmplat recent cu David Alaba.
Fotbal
În ce condiții Balonul de Aur ar putea ajunge la Lewandowski! Anunțul jurnaliștilor din Franța
ACUM 4 ORE
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png

Robert Lewandowski ar prefera să joace la Real Madrid

Evident, Lewandowski este un jucător dorit de cele mai mari echipe ale Europei, iar cursa pentru transferul său va fi una acerbă. Manchestser City ar avea un avantaj important, deoarece polonezul îl apreciază enorm pe Guardiola, cu care a lucrat la Bayern și despre care a declarat că i-a schimbat cariera.
Totuși, presa iberică scrie că atacantul de 33 de ani visează să joace la Real Madrid, iar conform jurnaliștilor de la as.com ar fi dispus să accepte o ofertă financiară inferioară decât cea de la City. Real Madrid este visul multor fotbaliști, iar grandoarea clubului din capitala Spaniei pare să îi facă cu ochiul și lui Lewandowski.
În aceste condiții totul depinde de Real, care dacă și l-ar dori cu adevărat ar putea forța transferul în vara viitoare. Totuși, marele obiectiv al madrilenilor este Kylian Mbappe, iar pentru postul de atacant central l-ar prefera pe Haaland, un jucător mult mai tânăr decât Lewandowski.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Ligue 1
Tot mai multe voci contestă victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur
ACUM 5 ORE
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
ACUM 13 ORE