Articol scris de Marius Sechea
Robert Lewandowski a susținut-o sâmbătă pe Iga Swiatek, iar poloneza a mers și l-a îmbrățișat după ce a câștigat trofeul la Roland Garros, iar duminică fotbalistul a fost martor la performanța istorică reușită de Rafael Nadal pe zgura de la Paris.
https://i.eurosport.com/2022/06/04/3387722.jpg
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Deși tenisul a fost "vedeta" acestor două zile, prezența lui Lewandowski nu fost ignorată la Paris. Chiar dacă la cele două finale au asistat foarte multe vedete, atacantul polonez a fost abordat de reporterii postului de radio Cadena COPE și a fost întrebat direct dacă va merge la Barcelona din sezonul viitor.
Răspunsul polonezului a fost unul enigmatic. "Mă duc la Oslo", a zis Lewandowski, fără să ofere alte detalii. Se pare că atacantul s-a referit la faptul că se va alătura echipei naționale a Poloniei, pentru meciurile din Nations League.
Citește și:

BARCELONA E INTERESATĂ DE SERVICIILE LUI ROBERT LEWANDOWSKI

Conform unor declarații acordate în ultima perioadă, polonezul vrea s-o părăsească pe Bayern Munchen, deși mai are un an de contract cu gruparea bavareză.
"Timpul meu la Bayern Munchen s-a terminat, nu există nicio șansă să-mi continui cariera acolo. Cea mai bună soluție e să plec. Sper că nu mă vor ține aici", a declarat polonezul, care apoi a anunțat că nu va participa la perioada de pregătire cu echipa germană.
Pe fir au intrat cei de la Barcelona, Lewandowski devenind principala țintă a catalanilor pentru această perioadă de transferuri, alături de Cesar Azpilicueta, Marcos Alonso și Raphinha.
Echipa blaugrana a pregătit o ofertă de 40 milioane de milioane de euro pentru atacantul polonez, sumă care se pare că ar satisface pretențiile financiare ale germanilor.
Având în vedere că Lewandowski va împlini 34 de ani, aceasta ar putea fi ultima lui șansă la un contract cu o echipă de top și la un salariu pe măsura valorii sale, iar Barcelona s-a declarat interesată de serviciile unui atacant cu un apetit ofensiv atât de ridicat cum este cel al polonezului.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43
Bundesliga
Bayern, de neînduplecat! Bavarezii au refuzat și a doua ofertă a Barcelonei pentru Lewandowski
30/06/2022 LA 12:17