Robert Lewandowski este hotărât să plece de la Bayern Munchen, lucru pe care l-a subliniat din nou într-un interviu acordat în presa din Polonia. Atacantul de 33 de ani își dorește noi provocări în cariera sa și este dezamăgit de ultimele luni pe care le-a petrecut la clubul bavarez. În ciuda poziției foarte clare a clubului, care a spus că Lewandowski nu va pleca, polonezul are alte planuri:
"Voi pleca pentru că îmi doresc provocări noi în viață. La Bayern nu au vrut să mă asculte până la capăt. Ceva în mine a dispărut. Până la urmă, nu îmi pot imagina ce s-a petrecut în ultimele luni", a spus polonezul pentru publicația Onet Sport, fără să menționeze care sunt lucrurile care l-au deranjat la Bayern.
Citește și:
Bundesliga
Încă o încercare! Șefii lui Bayern au mers în Mallorca să-l convingă pe Lewandowski să mai rămână
21/06/2022 LA 06:25

Robert Lewandowski negociază cu un singur club

În același interviu, Robert Lewandowski a dezvăluit că în acest moment negociază cu un singur club, fără să îl numească, menționând și faptul că nu ia în considerare alte oferte: "Lista cluburilor interesate de mine nu este foarte lungă. Se vorbește foarte mult despre un anume club. Nu iau în considerare alte oferte", a spus Lewandowski.
Chiar dacă nu a menționat numele Barcelonei, Lewandoswki a dat câteva detalii legate de următoarea sa destinație: "Am deja o casă în Spania și vorbesc puțin limba spaniolă", a mai spus Lewandowski.
Chiar dacă oficialii lui Bayern nu vor să audă de o eventuală despărțire de atacantul polonez, Lewandowski este convins că bavarezii nu îi vor încurca planurile și îi vor respecta dorința de a pleca de la Munchen:
"Ce fel de jucător ar vrea să mai vină la Bayern dacă știe că așa ceva i se poate întâmpla și lui? Unde sunt loialitatea și respectul? Mereu am fost pregătit, am petrecut 8 ani frumoși aici, am cunoscut o mulțime de oameni minunați și aș vrea să rămână așa.
Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca. Cea mai bună cale este să găsim o soluție împreună", a mai spus polonezul.
Robert Lewandowski a ajuns la Bayern Munchen în vara anului 2014 din postura de jucător liber de contract, venind de la Borussia Dortmund. În tricoul lui Bayern, atacantul polonez a marcat 344 de goluri în 373 de partide în toate competițiile, câștigând de 8 ori titlul în Bundesliga alături de bavarezi și trofeul UEFA Champions League în 2020.
Bundesliga
Uli Hoeness, declarații controversate: "Bayern va fi o echipă atractivă cu Lewandowski în ea"
20/06/2022 LA 14:57
Bundesliga
Liverpool a acceptat oferta lui Bayern! Cât vor plăti bavarezii pentru transferul lui Sadio Mane
17/06/2022 LA 10:16