Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski pune condiții pentru a rămâne la Bayern! Ce mesaj le-a transmis șefilor

Bianca Dumitru

Publicat 17/03/2022 la 11:26 GMT+2

Robert Lewandowski mai are contract cu Bayern Munchen până în 2023, dar ar putea pleca de la echipă la finalul acestui sezon. Polonezul a pus o condiție pentru a rămâne în Bundesliga, iar dacă nu îi va fi respectată va semna cu un alt club.

Robert Lewandowski con la maglia del Bayern Monaco - Stagione 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen. Polonezul mai are contract cu campioana Germaniei până în vara anului 2023, însă atacantul ar putea să plece de la echipă în această vară, fiind dorit de mai multe cluburi importante din Europa.
Oficialii bavarezilor nu au demarat încă negocierile cu Lewandowski pentru o prelungire a înțelegerii sale, iar acest lucru îl nemulțumește pe fotbalist, care ar fi pus o condiție pentru a mai rămâne în Germania.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, specializat în transferuri, atacantul de 33 de ani le-ar fi transmis șefilor lui Bayern că dacă nu îi vor oferi un nou contract la finalul acestui sezon, va pleca de la Munchen.
"Propunere nouă în vară sau Robert Lewandowski va fi pregătit să plece imediat, chiar dacă actualul contract expiră în 2023. Situația nu s-a schimbat și nu există încă discuții între club și agenții săi. Totul e la mâna lui Bayern acum", a notat Fabrizio Romano.
Citește și:

Robert Lewandowski, aproape de Madrid

La începutul lunii martie, jurnaliștii din Spania au anunțat că visul lui Lewandowski de a juca în La Liga ar putea deveni realitate. Conform celor de la As.com, fotbalistul și soția lui vor să se mute în Spania, femeia fiind văzută recent luând masa într-un restaurant din Madrid.
Paco García Caridad a declarat pentru sursa citată că golgheterul lui Bayern Munchen s-ar putea transfera la Atletico Madrid, cei din conducerea campioanei en-titre din La Liga punând la cale un plan pentru vara acestui an.
"Acum două-trei săptămâni, soția lui Robert Lewandowski a luat masa la un restaurant din Madrid și a spus că soțul său vrea să joace în Spania, că vor să se mute în Spania. Nu sunt negocieri încă, dar viitoarea destinație a lui Robert Lewandowski poate fi Atletico Madrid.
Decizia lui și a familiei sale este să se mute în Spania. Insist, destinul său poate fi legat de Atletico Madrid. Nu spun că sunt deja tratative, dar cineva din conducerea lui Atletico pune ceva la cale", a dezvăluit Paco García Caridad.
Această declarație contravine cu o mai veche dorință a lui Lewandowski, aceea de a juca pentru Real Madrid. Transferul său pe Santiago Bernabeu pare, însă, imposibil de realizat acum, în condițiile în care "galacticii" sunt interesați atât de transferul lui Kylian Mbappe, cât și de aducerea lui Erling Haaland.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo