Robert Lewandowski s-a accidentat astăzi, la antrenamentul celor de la Bayern Munchen. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani nu a putut încheia sesiunea de pregătire din cauza unei probleme la picior.
Din imaginile postate pe rețelele de socializare, se vede că Lewandowski a alunecat după momentul în care a șutat la poartă.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
26/05/2022 LA 06:45
Polonezul, care este într-o formă foarte bună, nu ar avea însă nicio problemă gravă, plecând spre vestiare pe propriile picioare, fără să aibă nevoie de ajutor. În aceste condiții, cel mai probabil va putea evolua în următorul meci al bavarezilor, care este programat sâmbătă, pe teren propriu, în compania celor de la Union Berlin.
Citește și:

LEWANDOWSKI AR PUTEA SEMNA CU ATLETICO MADRID

La începutul lunii martie, jurnaliștii din Spania au anunțat că visul lui Lewandowski de a juca în La Liga ar putea deveni realitate. Conform celor de la As.com, fotbalistul și soția lui vor să se mute în Spania, femeia fiind văzută recent luând masa într-un restaurant din Madrid.
Paco García Caridad a declarat pentru sursa citată că golgheterul lui Bayern Munchen s-ar putea transfera la Atletico Madrid, cei din conducerea campioanei en-titre din La Liga punând la cale un plan pentru vara acestui an.
"Acum două-trei săptămâni, soția lui Robert Lewandowski a luat masa la un restaurant din Madrid și a spus că soțul său vrea să joace în Spania, că vor să se mute în Spania. Nu sunt negocieri încă, dar viitoarea destinație a lui Robert Lewandowski poate fi Atletico Madrid.
Decizia lui și a familiei sale este să se mute în Spania. Insist, destinul său poate fi legat de Atletico Madrid. Nu spun că sunt deja tratative, dar cineva din conducerea lui Atletico pune ceva la cale", a dezvăluit Paco García Caridad.
Această declarație contravine cu o mai veche dorință a lui Lewandowski, aceea de a juca pentru Real Madrid. Transferul său pe Santiago Bernabeu pare, însă, imposibil de realizat acum, în condițiile în care "galacticii" sunt interesați atât de transferul lui Kylian Mbappe, cât și de aducerea lui Erling Haaland.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04