Robert Lewandowski se va despărți de Bayern. Superstarul bavarezilor a fost integralist în Wolfsburg – Bayern 2-2, în ultima etapă a sezonului din Bundesliga. După meci, Lewandowski a anunțat că acesta a fost probabil ultimul său meci în tricoul campioanei Germaniei, după 8 ani petrecuți pe Allianz Arena.
"Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu sunt sigur 100%, dar probabil asta a fost. Nu voi semna un nou contract cu Bayern. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club", a spus Robert Lewandowski, pentru Viaplay Sport Polska, citat de Fabrizio Romano. Până să confirme chiar el plecarea, directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, a declarat că a purtat o discuție cu fotbalistul, care i-ar fi spus că nu vrea să accepte oferta pe care clubul i-a făcut-o.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58
CITEȘTE ȘI:

Robert Lewandowski se va despărți de Bayern Munchen

În acest moment, Bayern se vede pusă într-o ipostază nedorită, dar se pare că oficialii de pe Allianz Arena s-au împăcat cu ideea că își vor pierde golgheterul. Prestigioasa publicație Bild a anunțat că nemții vor accepta o ofertă cuprinsă între 35 și 40 de milioane de euro pentru Lewandowski, cel mai probabil de la Barcelona, care face eforturi continue pentru a-l aduce pe polonez pe Camp Nou.
Cotat la 50 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Robert Lewandowski a marcat pentru Bayern în cei 8 ani petrecuți pe Allianz Arena 375 de goluri în 344 de apariții. În plus, el a oferit și 72 de pase de gol. Polonezul a cucerit 10 titluri în Germania, 8 cu Bayern și 2 cu Borussia Dortmund. Alături de Bayern a câștigat și un titlu de UEFA Champions League.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40