Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski vrea o nouă provocare! Ce sumă cere Bayern pentru atacantul polonez

Alex Masgras

Publicat 19/08/2021 la 11:50 GMT+3

Chiar dacă este fericit la Bayern Munchen, unde marchează pe bandă rulantă, Robert Lewandowski caută o nouă provocare pentru cariera sa.

Robert Lewandowski of Bayern Muenchen looks dejected during the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and FC Bayern Muenchen at Borussia-Park on August 13, 2021 in Moenchengladbach, Germany

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei. Ajuns la Bayern în 2014 de la rivala Borussia Dortmund, Lewandowski joacă în Germania de peste 11 ani.
Potrivit celor de la Sky Sports, polonezul care va împlini 33 de ani sâmbătă este fericit la clubul bavarez, dar și-ar dori o nouă provocare înainte ca acesta să împlinească 35 de ani. Contractul actual al lui Lewandowski este valabil până în iunie 2023, iar Bayern nu i-a oferit până acum o prelungire a contractului.

Bayern cere 117 milioane de euro pentru Lewandowski

Chiar dacă nu a primit până acum vreo ofertă pentru atacantul polonez, Bayern Munchen i-a pus deja prețul lui Lewandowski. Astfel, orice club care dorește să îl cumpere pe polonez trebuie să plătească 117 milioane de euro. Potrivit celor de la Sky, Lewandowski este deranjat de faptul că Bayern este reticentă în ceea ce privește transferul lui, dar nu va încerca să forțeze plecarea sa de la Munchen.
Luna trecută, Daily Mail scria despre un interes al lui Manchester City pentru atacantul polonez, ca alternativă pentru Harry Kane, cu toate că vârful englez este în continuare prioritatea lui Pep Guardiola.
Sezonul trecut Robert Lewandowski a marcat 56 de goluri pentru echipa de club și echipa națională, reușind 41 de goluri în sezonul trecut de Bundesliga. Acesta a reușit să depășească recordul regretatului Gerd Muller, record care a stat în picioare timp de 49 de ani.
Lewandowski a început la fel și actualul sezon, marcând trei goluri în primele două meciuri ale sezonului, printre care și o dublă pe terenul fostei sale echipe, Borussia Dortmund, în meciul din Supercupa Germaniei câștigat de Bayern cu 3-1.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo