Robert Lewandowski este unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei. Ajuns la Bayern în 2014 de la rivala Borussia Dortmund, Lewandowski joacă în Germania de peste 11 ani.
Potrivit celor de la Sky Sports, polonezul care va împlini 33 de ani sâmbătă este fericit la clubul bavarez, dar și-ar dori o nouă provocare înainte ca acesta să împlinească 35 de ani. Contractul actual al lui Lewandowski este valabil până în iunie 2023, iar Bayern nu i-a oferit până acum o prelungire a contractului.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
IERI LA 13:13

Bayern cere 117 milioane de euro pentru Lewandowski

Chiar dacă nu a primit până acum vreo ofertă pentru atacantul polonez, Bayern Munchen i-a pus deja prețul lui Lewandowski. Astfel, orice club care dorește să îl cumpere pe polonez trebuie să plătească 117 milioane de euro. Potrivit celor de la Sky, Lewandowski este deranjat de faptul că Bayern este reticentă în ceea ce privește transferul lui, dar nu va încerca să forțeze plecarea sa de la Munchen.
Luna trecută, Daily Mail scria despre un interes al lui Manchester City pentru atacantul polonez, ca alternativă pentru Harry Kane, cu toate că vârful englez este în continuare prioritatea lui Pep Guardiola.
Sezonul trecut Robert Lewandowski a marcat 56 de goluri pentru echipa de club și echipa națională, reușind 41 de goluri în sezonul trecut de Bundesliga. Acesta a reușit să depășească recordul regretatului Gerd Muller, record care a stat în picioare timp de 49 de ani.
Lewandowski a început la fel și actualul sezon, marcând trei goluri în primele două meciuri ale sezonului, printre care și o dublă pe terenul fostei sale echipe, Borussia Dortmund, în meciul din Supercupa Germaniei câștigat de Bayern cu 3-1.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Bundesliga
Robert Lewandowski a dat recital și la Koln, iar Bayern a câștigat la scor
15/01/2022 LA 17:13
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49