Dacă atmosfera de la Bayern Munchen părea a fi una liniștită, se pare că declarațiile directorului sportiv Hasan Salihamidzic legate de atacantul Borussiei Dortmund, Erling Haaland, l-au deranjat pe Robert Lewandowski, cel mai important marcator al bavarezilor.
Potrivit celor de la Sport Bild, citați de AS, Lewandowski nu a primit bine declarația referitoare la atacantul norvegian: "Haaland a marcat 60 de goluri în 60 de partide. Trebuie să fim foarte atenți la acest lucru. Altfel, am fi doar fani", sunt vorbele directorului sportiv al celor de la Bayern Munchen care l-au deranjat pe polonez.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png
Bundesliga
Verdict dur pentru Nkunku, după accidentarea de la națională. Transferul la Chelsea este în pericol
19/11/2022 LA 15:47

Presa din Germania scrie că acesta nu este singurul motiv de supărare al lui Lewandowski

Cei de la Sport Bild mai scriu și despre faptul că Lewandowski ar avea mai multe motive de supărare la campioana din Bundesliga, declarațiile referitoare la Haaland fiind doar picătura care a umplut paharul. Potrivit acestora, atacantul polonez este nemulțumit de rolul său în echipă, acesta dorind să fie căutat mai mult în meciuri și să fie inclus mai mult în jocul colectiv al echipei lui Julian Nagelsmann.
Contractul lui Lewandowski expiră în iunie 2023, iar la finalul actualului sezon Bayern Munchen trebuie să înceapă negocierile pentru un nou contract cu atacantul polonez. Dacă nu se va ajunge la o astfel de înțelegere, Bayern ia în calcul să îl vândă pe Lewandowski, pentru a nu îl pierde pe golgheterul din Bundesliga gratis.
Negocierile dintre Lewandowski și Bayern Munchen sunt așteptate să înceapă în primăvară.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Bundesliga
#VOCE Pre-Mondial printre wursti, bere pilsner și rivalități locale
18/11/2022 LA 11:38
Bundesliga
Xabi Alonso revine în fotbalul din Germania. Va antrena o echipă de Champions League
05/10/2022 LA 18:31