Bayern Munchen riscă să piardă la masa verde meciul cu Freiburg, pe care echipa lui Nagelsmann l-a câștigat pe teren cu 4-1. Bavarezii au comis o eroare copilărească pe final de meci și acum sunt la mâna comisiilor din Bundesliga.
În minutul 86, Julian Nagelsmann a vrut să-l înlocuiască pe teren pe Kingsley Coman cu Marcel Sabitzer, însă deși acesta din urmă a intrat pe teren, Coman nu a apucat să iasă, ba chiar a și atins mingea, în timp ce Bayern avea 12 jucători pe gazon.
Cei de la Freiburg aveau dreptul să depună o contestație, dar nu o vor face, cel puțin în primă fază Antrenorul Christian Streich a anunțat acest lucru imediat după meci, dar a dat de înțeles că așteaptă ca oamenii responsabili din fotbalul german să ia o decizie pe baza regulamentului.
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
23/05/2022 LA 11:59
"Sperăm să nu fie nevoie să facem noi contestație. Noi ne supunem acestor reguli și nu vreau să spun mai multe despre asta. Cred că există un set de reguli pentru ce s-a întâmplat.Freiburg, Bayern și restul cluburilor trebuie să se supună acestor reguli.În cele 16 secunde nu s-au întâmplat prea multe, dar acum totul este la mâna celor de la Asociația Germană de Fotbal", a spus Christian Streich, citat de Kicker.
Citește și:

Bayern speră să nu fie pedepsită

După meci, arbitrul Christian Dingert a comentat eroarea din finalul partidei și a dat vina pe banca bavarezilor pentru ceea ce s-a întâmplat.
Julian Nagelsmann a declarat după meci că nu consideră că momentul trebuie să fie analizat atât de mult pentru că nu a dus la schimbarea rezultatului. Antrenorul lui Bayern a evitat să dea vina pe, dar a adăugat că înțelege îngrijorarea suporterilor.
"A fost o situație bizară. Un pic vag pentru că a fost schimbat și Tolisso. Atunci cel de-al patrulea oficial nu a mai avut o privire de ansamblu exactă, iar la schimbare a fost afișat și un număr greșit și Coman nu știa că trebuie să iasă de pe teren. Apoi au fost 8 sau 9 secunde în care am avut un jucător în plus. Nu a fost o scenă care a schimbat cursul jocului, așa că nu ar trebui pusă la îndoială corectitudinea noastră.
Este de la sine înțeles că fanii sunt îngrijorați și că se discută despre asta. Acest lucru nu mă surprinde. Cred că Kingsley nici măcar nu a atins mingea. Chiar înainte să fie pe cale să o atingă, jocul s-a oprit. Nu îl pot identifica neapărat pe cel vinovat pentru situație sau pot, dar aleg să nu o fac. Până la urmă, mă bucur că am câștigat", a declarat Nagelsmann, citat de Bild.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35