Robert Lewandowski vrea cu orice preț să plece de la Bayern Munchen, ruptura dintre el și clubul la care a scris istorie în ultimii 8 ani fiind totală. Polonezul își dorește să ajungă la Barcelona, acesta fiind singurul club cu care se află în negocieri.
Fostul președinte al bavarezilor, Ulrich Hoeness, a comentat situația lui Lewandowski. Acesta s-a arătat optimist că golgheterul de 33 de ani ar putea rămâne la Munchen și în sezonul 2022/23.
"Se lucrează intens la noua echipă. Dacă iese tot ce mi s-a prezentat săptămâna trecută, anul viitor vom avea o echipă atractivă cu Lewandowski în ea.
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
ACUM 19 ORE
Lucrurile nu au decurs exact așa cum și-au dorit el și agentul său. De aceea s-au supărat. I-aș sfătui pe toți cei implicați să fie obiectivi și să nu lase situația să escaladeze.
Soarele va străluci din nou pe strada lui Lewandowski și a lui Bayern. Așa a fost mereu", a declarat Ulrich Hoeness, care le-a recomandat oficialilor lui Bayern să facă tot posibilul pentru a-l mai păstra pe golgheterul polonez încă un sezon.
"Dacă nu au o alternativă despre care să creadă că îl poate înlocui într-o oarecare măsură, ceea ce pare dificil în acest moment, le-aș recomanda să-l păstreze încă un an. Apoi vom vedea dacă pleacă liber de contract sau își reînnoiește înțelegerea", a conchis fostul președinte al bavarezilor, citat de Sport.es.
Citește și:

Bayern vrea 50 de milioane de euro în schimbul lui Lewandowski

Singurul club la care Robert Lewandowski este dispus să meargă este Barcelona, care a făcut o primă ofertă de 32 de milioane de euro pentru golgheterul de 33 de ani. Aceasta a fost refuzată de șefii campioanei Germaniei, care nu au vrut să negocieze până când nu i-au găsit un înlocuitor.
Acum, după ce i-au rezolvat transferul lui Sadio Mane, bavarezii sunt dispuși să discute despre mutarea lui Lewandowski. Potrivit jurnaliștilor publicației catalane Sport, oficialii lui Bayern le-au transmis celor de la Barcelona că vor 50 de milioane de euro pentru polonez.
Jurnalistul publicației Bild, Tobi Altschaffl, a anunțat încă de la jumătatea acestei luni că șefii clubului blaugrana sunt dispuși să prezinte o ofertă mai bună pentru Lewandowski decât cea inițială.
În aceste condiții, cele două cluburi ar putea ajunge curând la un acord, iar "telenovela Lewandowski" s-ar putea încheia.
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
12/08/2022 LA 12:18
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
12/08/2022 LA 11:14