Neymar nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, fiind criticat de suporteri în mai multe rânduri pentru evoluțiile sale. Cu toate astea, brazilianul în vârstă de 30 de ani este considerat în continuare un jucător atractiv.
Potrivit lui Paulo Sergio, decarul celor de la PSG este văzut drept un fotbalist potrivit pentru Bayern Munchen. Fostul jucător al bavarezilor a spus că Neymar este singurul brazilian care s-ar potrivi în echipa lui Julian Nagelsmann.
"Cred că ar fi grozav dacă ar exista această posibilitate. Jucătorii buni au fost mereu potriviți pentru Bayern. El este cel mai bun jucător din Brazilia pentru noi", a spus Paulo Sergio, pentru Sky Sports.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 4 ORE
Neymar a fost transferat de PSG în 2017, în schimbul a 222 de milioane de euro. El mai are contract cu parizienii până în 2025, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.
În actualul sezon, brazilianul de 30 de ani a adunat 17 apariții în tricoul francezilor, reușind doar 4 goluri și 4 pase decisive.
Citește și:

UNDE ÎȘI MAI DOREȘTE NEYMAR SĂ JOACE ÎNAINTE DE A SE RETRAGE

Starul lui PSG a vorbit recent despre dorința sa de a se despărți de clubul francez în vara anului 2021, când ar fi vrut să se întoarcă la Barcelona pentru a juca din nou alături de Lionel Messi. În cadrul podcastului realizat de brazilianul Ronaldo, atacantul de 30 de ani a spus că nu se mai pune problema ca el să se întoarcă acum pe Camp Nou.
"Am făcut totul ca să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, nu am reușit. Messi a avut oportunitatea de a veni la PSG, îmi este prieten și sunt foarte fericit că a venit", a declarat Neymar, citat de Mundo Deportivo.
Fotbalistul a vorbit în februarie și despre planurile sale de viitor, explicând că și-ar dori să mai joace pentru Santos, dar și în MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii atrăgându-l prin faptul că sezonul este mai scurt.
Neymar a declarat și că a glumit mult pe seama faptului că se va retrage la 32 de ani și a precizat că nu își va încheia cariera până în momentul în care se va simți obosit psihic sau până când corpul nu îl va mai ajuta.
"Îmi doresc să joc din nou pentru Santos. Îmi e dor să joc acolo, pe acel stadion minunat, dar nu știu, am unele îndoieli. Nu știu dacă voi mai juca în Brazilia. Mi-ar plăcea să joc în MLS măcar un sezon. Acolo sezonul este mai scurt, aș avea trei luni de vacanță. Aș mai evolua câțiva ani.
Glumesc cu prietenii mei că mă voi retrage la 32 de ani, dar este doar o glumă. Nu știu, sincer. Voi juca până voi obosi psihic. Dacă sănătatea mea mentală va fi ok, fizic cred că voi mai rezista câțiva ani. Am contract cu PSG până la 33 de ani, așa că voi juca cel puțin până atunci", a mai spus Neymar, care a mărturisit că cel mai important lucru acum pentru echipa lui Mauricio Pochettino este calificarea în sferturile de finală ale Champions League.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19