Potrivit unui comunicat al DFB, jucătorii care vor semna contracte cu formaţiile germane din Bundesliga sau din diviziile inferioare vor putea să se antreneze cu noile lor echipe, să joace în partide amicale, dar nu în meciuri oficiale din campionate, din Cupă sau în eventuale partide din play-off-ul pentru promovare/retrogradare.
Aşa cum s-a anunţat, fotbaliştii din Ucraina pot fi înregistraţi şi în afara ferestrei de transferuri, conform unui amendament la Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor (RSTP), a anunţat miercuri Federaţia internaţională de fotbal (FIFA).
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
ACUM 17 ORE
FIFA a precizat că acest amendament este temporar şi are ca scop ajutarea cluburilor şi jucătorilor din Ucraina care au fost afectaţi de invazia Rusiei în această ţară.
''Jucătorilor ucraineni li se poate permite să se înregistreze alt club chiar dacă acea perioadă de înscriere este închisă la federaţia clubului în la care intenţionează să fie înregistrat. FIFA va continua să monitorizeze situaţia din Ucraina îndeaproape pentru a se asigura că viitoarele evoluţii vor fi cuprinse în cadrul său de reglementare'', se arăta în comunicatul FIFA.
Conform acestui amendament al FIFA, cluburile vor putea transfera maximum doi jucători din Ucraina.

FIFA a deschis o fereastră specială de transfer pentru jucătorii străini din Ucraina

La începutul lunii martie, FIFA a anunţat că va deschide o fereastră specială de transfer pentru jucătorii străini din Ucraina, măsura calificată de FIFPro, sindicatul internaţional al jucătorilor, ca fiind o măsură temporară şi ''timidă''.
La 24 februarie, preşedintele rus Vladimir Putin a lansat ceea ce el a numit "o operaţiune militară specială" în Ucraina cu scopul de a "demilitariza şi denazifica" ţara vecină, campanie condamnată de comunitatea internaţională şi care a provocat până acum exodul a peste 3 milioane de refugiaţi.
Sursa: Agerpres
Bundesliga
Lewandowski, "captiv" la Bayern? Anunțul care nu lasă loc de interpretări făcut de șeful bavarezilor
ACUM 21 ORE
Bundesliga
Bayern îi răspunde Barcelonei cu aceeași monedă, după ce Lewandowski e cu un pas pe Camp Nou
IERI LA 06:41