Alphonso Davies, fundașul lui Bayern Munchen, a trăit momente dificile la începutul acestui an. După ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, canadianul a descoperit că suferă și de miocardită, o inflamație a inimii.
Din fericire, Davies a revenit pe teren, asta după o pauză de câteva luni de la fotbal. Acum, el a vorbit despre acea perioadă dificilă, dar și despre ce l-a speriat cel mai mult:
"A fost foarte înfricoșător, mai ales că doctorii spuneau că nu știu cât timp ar trebui să fiu indisponibil. Asta era cea mai înfricoșătoare parte.
Bundesliga
Timo Werner, revenire cu gol în Bundesliga! RB Leipzig, doar o remiză în meciul cu Koln
ACUM 19 ORE
La vremea respectivă aveam multe semne de întrebare, dacă voi mai putea juca fotbal... dar totul s-a rezolvat între timp. Sunt fericit și recunoscător pentru doctorul care a avut grijă de mine. Mă bucur să fiu din nou pe teren", a declarat Davies, potrivit ESPN.
Citește și:

Davies îi va simți lipsa lui Lewandowski

Alphonso Davies a vorbit și despre mutările care au avut loc la Bayern Munchen în această vară. Bavarezii s-au despărțit de Robert Lewandowski, care a ajuns la Barcelona, dar l-au transferat pe Sadio Mane de la Liverpool.
Canadianul crede că despărțirea de polonez se va resimți pe teren, dar are încredere în Julian Nagelsmann că va găsi cele mai bune soluții pentru noul sezon. De asemenea, Davies este încântat să fie coechipier cu Sadio Mane, despre care crede că este un adevărat lider pe teren:
"Se va simți lipsa lui pe teren, dar sunt sigur că Julian Nagelsmann are un plan în minte pentru cum va arăta echipa în următoarele meciuri.
Mane? E un timp calm, la locul lui, dar pe teren îți poți da seama că e un lider. E un jucător bun, este o piesă importantă care se alătură echipei noastre. Suntem încântați să îl avem și abia așteptăm să vedem ce schimbări va aduce echipei. O piesă importantă a plecat, dar a venit o altă piesă importantă", a mai spus Davies.
Bayern Munchen se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde va disputa două partide amicale, înaintea debutului în Bundesliga. Echipa lui Julian Nagelsmann va întâlni echipa antrenată de Wayne Rooney, DC United, pe 21 iulie, urmând ca pe 24 iulie să joace împotriva campioanei din Premier League, Manchester City.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller! Ce atacant cu experiență au adus nemții
08/08/2022 LA 20:34
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
08/08/2022 LA 09:59