Articol scris de Răzvan Rădulescu
Mundo Deportivo a anunțat că reprezentanții fotbalistului olandez și ai echipei "bavareze" au avut o întâlnire la finalul căreia olandezul ar fi decis să meargă în Bundesliga pentru o nouă etapă în cariera sa de fotbalist. Tânărul sporitv mai are contract cu Juventus până în iunie 2024.
Singura campioană a Germaniei în ultimul deceniu, Bayern München a fost interesată de transferul lui Matthijs de Ligt și în 2019, iar acest aspect a cântărit mult în luarea deciziilor de acum.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller! Ce atacant cu experiență au adus nemții
08/08/2022 LA 20:34
"Bayern a ajuns la un acord cu De Ligt", titrează Mundo Deportivo, care prezintă ultimele detalii despre posibila super-mutare.

Juventus vrea 80 de milioane de euro pe De Ligt

Bayern a ajuns la un acord cu fundașul olandez, însă "Bătrâna Doamnă" vrea să profite la maximum de pe urma unei eventuale mutări, iar, potrivit sursei citate, italienii vor să obțină în jur de 80 de milioane de euro pentru transferul lui De Ligt.
În cursa pentru semnătura internaționalului olandez se află și Chelsea. Potrivit sursei menționate, Chelsea ar putea plăti suma de 80 de milioane de euro lui Juventus, zilele următoare, mai ales că i-a pierdut pe Rudiger și Christensen. Totuși, opinia lui De Ligt va fi decisivă, iar olandezul pare să prefere formația lui Nagelsmann.
Dacă tranzacția se va concretiza, atunci Matthijs de Ligt ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria "bavarezilor", la egalitate cu Lucas Hernandez. Recordul este deținut de francezul de 26 de ani, pentru care nemții i-au plătit în 2019 lui Atletico Madrid, 80 de milioane de euro (echivalentul clauzei de reziliere).
Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Matthijs de Ligt este de 70 de milioane de euro. În sezonul precedent, De Ligt și-a făcut apariția de 42 de ori în tricoul lui Juventus, în toate competițiile, pentru care a reușit să înscrie de 3 ori și să ofere o pasă decisivă.
Fundașul olandez s-a format la Academia lui Ajax, iar în 2019 a venit în Serie A la Juventus. Italienii îi plăteau lui Ajax suma de 85,50 de milioane de euro.
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
08/08/2022 LA 09:59
Bundesliga
Bayern a câștigat cu 6-1 la Frankfurt, în primul meci din Bundesliga! Mane, printre marcatori
05/08/2022 LA 20:23