Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern a anunțat ce super golgheter va aduce în locul lui Lewandowski: Harry Kane

Cristian Mihală

Publicat 17/07/2022 la 18:22 GMT+3

Harry Kane este marele pariu al lui Bayern Munchen pentru înlocuirea lui Robert Lewandowski. Bavarezii vor încerca transferul vara viitoare, după cum a dezvăluit Oliver Kahn, directorul executiv al nemților.

FC Bayern München: Robert Lewandowski und Oliver Kahn

Credit imagine: Imago

A patra ofertă a Barcelonei pentru Lewandowski a fost acceptată de Bayern, care va primi în schimbul golgheterului polonez o sumă foarte mare, având în vedere vârsta și faptul că atacantul a intrat în ultimul an de contract: 50 de milioane de euro.
S-a speculat că Ronaldo ar putea ajunge pe Allianz Arena, în contextul în care portughezul nu vrea să mai rămână la United, formație care nu joacă în Champions League. Doar că oficialii germanilor au ieșit imediat în față și au negat informația. Și, totuși, un vârf din Premier League e varianta de înlocuire a lui Lewa. Oliver Kahn a admis că Harry Kane e o prioritate pentru Bayern, doar că mutarea va fi negociată abia vara viitoare.

Planul lui Bayern pentru înlocuirea lui Lewandowski: Kane, din 2023

Bavarezii au înțeles că e prea târziu să mai intre în negocieri cu Spurs pentru golgheterul lor acum, în contextul în care sunt șanse minime ca londonezii să fie dispuși să își vândă cel mai bun jucător cu 3 săptămâni înainte de startul campionatului. Dar, vara viitoare, lucrurile se vor schimba, mai ales dacă Tottenham va continua să nu câștige nimic. Kane va intra atunci în ultimul an de contract cu Spurs, iar lui Daniel Levy îi va fi greu să îl mai țină.
"E sub contract cu Tottenham. Sigur, e un atacant de top, dar e o țintă pentru viitor. Acum, trebuie să avem grijă să strângem rândurile pentru sezonul ce stă să înceapă. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Oliver Kahn pentru Bild, citat de The Sun.
Ajuns la 28 de ani, Kane a vrut încă de vara trecută să plece de la Tottenham, nemulțumit de faptul că echipa nu se luptă pentru trofee. În cele din urmă, oferta lui City de peste 100 de milioane de euro a fost respinsă de Spurs, Daniel Levy promițându-i vârfului că va construi o formație puternică. Și, până acum s-a ținut de cuvânt, într-o oarecare măsură: l-a adus pe Conte pe banca tehnică, iar lotul a fost întărit cu fotbaliști precum Lenglet, Bissouma, Kulusevki, Perisic sau Richarlison. Cu toate acestea, dacă Tottenham nu va lupta cu șansă la trofee - și e greu de crezut că o va face, într-o competiție în care City și Liverpool sunt la alt nivel -, cu siguranță că cel care poartă banderola de căpitan al Angliei își va dori o altă provocare.
Kane e unul dintre cei mai mari golgheteri din istoria recentă a Premier League: a trecut în 6 din ultimele 8 sezoane de granița celor 30 de goluri doar în Premier League (în celelalte două stagiuni a bifat 28, respectiv 29 de reușite)
Vârful englez mai are contract cu Spurs până în 2024, iar cota lui actuală de piață e de 90 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo