Robert Lewandowski vrea cu orice preț să plece de la Bayern Munchen, ruptura dintre el și clubul la care a scris istorie în ultimii 8 ani fiind totală. Polonezul își dorește să ajungă la Barcelona, acesta fiind singurul club cu care se află în negocieri.
Catalanii încearcă de câteva săptămâni să ajungă la un acord cu șefii campioanei din Bundesliga, dar acest lucru pare imposibil. Barcelona a făcut în această săptămână o a doua ofertă pentru Robert Lewandowski.
Conducerea clubului blaugrana a oferit 40 de milioane de euro plus bonusuri pentru atacantul polonez, iar jurnaliștii din Spania au notat că aceasta este cea mai mare ofertă de până acum, dar și ultima.
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
13/08/2022 LA 21:14
Astăzi, cei de la publicația Bild au anunțat că șefii lui Bayern au refuzat și această propunere, amintindu-le celor de la Barcelona că trebuie să achite 50 de milioane de euro dacă vor să-l transfere pe Lewandowski.
Anterior, bavarezii au respins și prima ofertă, de 32 de milioane de euro + alte 5 milioane de euro în bonusuri, a catalanilor.
Citește și:

HOUNESS, CONVINS CĂ LEWANDOWSKI VA MAI STA UN SEZON LA BAYERN

Fostul președinte al bavarezilor, Ulrich Hoeness, a comentat situația lui Lewandowski. Acesta s-a arătat optimist că golgheterul de 33 de ani ar putea rămâne la Munchen și în sezonul 2022/23.
"Se lucrează intens la noua echipă. Dacă iese tot ce mi s-a prezentat săptămâna trecută, anul viitor vom avea o echipă atractivă cu Lewandowski în ea.
Lucrurile nu au decurs exact așa cum și-au dorit el și agentul său. De aceea s-au supărat. I-aș sfătui pe toți cei implicați să fie obiectivi și să nu lase situația să escaladeze.
Soarele va străluci din nou pe strada lui Lewandowski și a lui Bayern. Așa a fost mereu", a declarat Ulrich Hoeness, care le-a recomandat oficialilor lui Bayern să facă tot posibilul pentru a-l mai păstra pe golgheterul polonez încă un sezon.
"Dacă nu au o alternativă despre care să creadă că îl poate înlocui într-o oarecare măsură, ceea ce pare dificil în acest moment, le-aș recomanda să-l păstreze încă un an. Apoi vom vedea dacă pleacă liber de contract sau își reînnoiește înțelegerea", a conchis fostul președinte al bavarezilor.
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
12/08/2022 LA 12:18
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
12/08/2022 LA 11:14