Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern îi caută un înlocuitor lui Lewandowski în Spania! Ce ofertă au făcut pentru un star din La Liga

Bianca Dumitru

Publicat 11/07/2022 la 22:26 GMT+3

Deși nu acceptă încă ideea de a se despărți de Robert Lewandowski, Bayern Munchen îi caută un înlocuitor. Potrivit jurnaliștilor germani, bavarezii ar fi încercat în această perioadă să îi obțină transferul lui Joao Felix, fotbalistul celor de la Atletico Madrid.

Joao Felix

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen s-ar putea despărți în această vară de Robert Lewandowski, care nu mai vrea să continue în Bundesliga. Deși nu sunt de acord să-i dea drumul golgheterului polonez, șefii campioanei din Germania îi caută un înlocuitor.
Bavarezii l-au transferat deja pe Sadio Mane, iar acum au pus ochii și pe un star din La Liga. Potrivit jurnaliștilor de la postul german de televiziune Sport1, nemții îl vor pe Joao Felix, fotbalistul lui Atletico Madrid, pentru care echipa lui Diego Simeone a plătit 126 de milioane de euro în 2019.
Conform sursei citate, oficialii lui Bayern ar fi făcut o ofertă în valoare de 80 de milioane de euro pentru portughezul de 22 de ani, fiind dispuși să-l includă în afacere și pe Benjamin Pavard.
Madrilenii nu au vrut să audă de o posibilă despărțire a lui Joao Felix de echipa cu care mai are contract până în 2026, astfel că au refuzat propunerea bavarezilor.
Cu toate astea, șefii campioanei din Bundesliga nu au renunțat la ideea de a-l transfera pe atacantul portughez. Presa din Germania a notat că Joao Felix nu este în relații prea bune cu antrenorul Diego Simeone. În acest context, există ideea potrivit căreia plecarea sa de pe Wanda Metropolitano ar fi benefică pentru echipă.
Citește și:

Robert Lewandowski se va prezenta la reunirea lui Bayern

Robert Lewandowski nu mai vrea să continue la Bayern Munchen în sezonul 2022/23, ruptura dintre el și clubul la care a scris istorie în ultimii 8 ani fiind totală.
În ultimele săptămâni, presa internațională a vorbit despre posibilitatea ca fotbalistul să nu se prezinte la reunirea de pe 12 iulie a campioanei din Bundesliga, în încercarea lui de a le forța mâna bavarezilor pentru a-i permite transferul la Barcelona.
Se pare, însă, că polonezul ar fi decis să nu înceapă o grevă și să meargă la reunirea echipei. Potrivit jurnaliștilor germani de la Sky Sports, atacantul se va întoarce la antrenamente, conform programului, marți, 12 iulie.
Dacă ar fi ales să nu se prezinte la antrenamente, Robert Lewandowski a fost avertizat că va fi amendat. Golgheterul lui Bayern Munchen ar fi riscat o penalizare de până la 3,6 milioane de euro, cea mai mare amendă din fotbal de până acum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo