Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen contraatacă, după ce Neuer a criticat public clubul! Oliver Kahn: "Fiind căpitan, nu-i face cinste!"

Irina Aldea

Actualizat 04/02/2023 la 10:49 GMT+2

Manuel Neuer a acordat un interviu controversat în care a criticat dur decizia lui Bayern Munchen de a-l concedia pe Toni Tapalovic, antrenorul portarilor și persoana de încredere a portarului. La scurt timp, clubul a reacționat prin vocea directorului executiv, Oliver Kahn.

Manuel Neuer

Credit imagine: Getty Images

Manuel Neuer a criticat de curând în termeni duri Bayern Munchen, după ce antrenorul de portari cu care se pregătea de 11 ani a fost demis de conducerea clubului de pe Allianz Arena. Într-un interviu catalogat drept controversat de presa din Germania, Neuer a criticat dur decizia clubului de a-l concedia pe Toni Tapalovic, antrenorul de portari și persoana cea mai de încredere a internaționalului german.
"Acea lovitură m-a afectat foarte mult. Am aflat de la responsabilii clubului. A venit de nicăieri și pentru mine și pentru Toni. Nu am înțeles și chiar m-a deranjat. Toni a fost mereu unul dintre noi, timp de 11 ani și jumătate a lucrat nu doar cu mine, ci pentru întreg grupul de portari, pentru antrenori și pentru club. Pentru mine a fost o lovitură, când deja eram la pământ. Am simțit că mi se rupe inima. A fost cel mai brutal lucru experimentat în cariera mea. Toți din grupul nostru au început să plângă când au aflat. Cred că asta spune totul", a transmis Neuer în presa din Germania.
CITEȘTE ȘI:

Bayern Munchen contraatacă, după criticile lui Manuel Neuer

FC Bayern nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat după ce declarațiile lui Neuer au ajuns la public și au fost preluate de toate marile publicațiile lumii. Directorul executiv al FC Bayern München, Oliver Kahn, l-a criticat pe căpitanul Manuel Neuer pentru declarațiile sale: "Ceea ce a spus Manuel în anumite părți din aceste două interviuri în legătură cu eliberarea lui Toni Tapalovic nu îi face cinste, fiind căpitan al echipei, și nici valorilor FC Bayern. În plus, declarațiile sale vin într-un moment nepotrivit, deoarece ne așteaptă meciuri foarte importante", a declarat Kahn, vineri seară, întrebat de Deutsche Presse-Agentur.
Întrebat despre motivele lui Neuer, Kahn a spus: "Nu am avut nici un motiv să mă gândesc: El este afectat personal, trebuie să înțelegeți asta într-o anumită măsură. Am fost de asemenea conștienți de acest lucru atunci când i-am explicat că decizia privind problema antrenorului de portari, care nu a fost luată cu ușurință, a fost cel mai bun lucru pentru echipa noastră în acel moment. M-am confruntat cu o situație similară ca internațional în 2004. Antrenorul nostru de portari, Sepp Maier, s-a simțit prost tratat de către DFB și s-a ajuns la o separare. Lucrasem cu Sepp ani de zile și aveam o relație de prietenie și încredere", a declarat directorul executiv al Munchenului.
"Am fost și eu dezamăgit la momentul respectiv și am fost supărat pe DFB. Dar obiectivele comune au fost în prim-plan pentru mine. Ele au fost mai importante pentru mine decât sentimentele mele personale. Și, din acest motiv, am decis la momentul respectiv să nu mă exprim public. Manuel a făcut acum contrariul", a adăugat Kahn.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo