Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern neagă zvonurile privind un posibil transfer al lui Ronaldo la Munchen, în locul lui Lewandowski

Bianca Dumitru

Publicat 25/06/2022 la 22:29 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărți în această vară de Manchester United, portughezul nemaidorind să continue sub comanda lui Erik ten Hag. Deși presa din Spania a anunțat că portughezul este dorit de Bayern Munchen, oficialii bavarezilor neagă interesul pentru Ronaldo.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Cristiano Ronaldo "vrea să plece de la Manchester United în această vară", pentru că nu se simte parte din proiectul lui Erik ten Hag pe Old Trafford, antrenor care își dorește o întinerire a echipei.
În aceste condiții, presa internațională a început să speculeze unde ar putea ajunge lusitanul. Jurnaliștii de la publicația catalană As au scris că Bayern Munchen este dispusă să renunțe în cele din urmă la Robert Lewandowski, intenționând să-l transfere în locul său pe Ronaldo, care ar urma să facă pereche în ofensivă cu Sadio Mane.
În urma acestor informații apărute în presa din Spania, oficialii bavarezilor au reacționat. Directorul sportiv al campioanei din Bundesliga, Hasan Salihamidzic, a spus că lusitanul nu este o țintă pentru Bayern în această vară.
"Cristiano Ronaldo este un jucător de top, cu o carieră remarcabilă. Cu toate acestea, zvonul care circulă este doar un zvon care nu are adevăr în el", a spus Salihamidzic pentru Sky Sports Germania.
Surse apropiate de clubul de pe Allianz Arena susțin că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, i-ar fi sunat pe șefii lui Bayern pentru a afla dacă aceștia ar fi interesați de transferul portughezului în locul lui Robert Lewandowski.
Bavarezii i-ar fi spus că sunt mulțumiți cu aducerea lui Sadio Mane de la Liverpool și că acum Julian Nagelsmann are alți jucători în atenție, mai tineri, care s-ar potrivi mai bine stilul său de joc.
Citește și:

CE VARIANTE ARE RONALDO

Ziarul italian La Repubblica a anunțat recent că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, caută un nou club pentru lusitan, iar AS Roma, echipa antrenată de Jose Mourinho, a apărut ca o potențială destinație.
Agentul este în relații foarte bune cu gruparea din capitala Italiei. L-a instalat pe antrenor pe banca tehnică și i-a transferat pe Rui Patricio și Sergio Oliveira. O problemă ar fi, însă, faptul că Jose Mourinho și Cristiano Ronaldo nu s-au despărțit în relații bune după trei ani de lucru împreună la Real Madrid, în perioada 2010 și 2013, dar se pare că tehnicianul ar vrea o reunire cu fotbalistul lusitan.
O întoarcere romantică la primul său club, Sporting Lisabona, este, de asemenea, posibilă. Iar clubul la care Ronaldo a fost promovat de Ladislau Boloni ar avea avantajul că va juca în Liga Campionilor.
Jurnaliștii de la Daily Mail notează, însă, că nu este clar cum aceste grupări și-ar putea permite salariul enorm al lui Ronaldo, care se ridică la aproape 560.000 de euro pe săptămână, chiar dacă l-ar putea aduce pe fotbalist la masa negocierilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo