Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern pregătește "furtul" iernii! Cu ce fotbalist s-au întâlnit pe ascuns bavarezii pentru a bate palma

Bianca Dumitru

Actualizat 01/10/2022 la 17:28 GMT+3

Oficialii lui Bayern Munchen se gândesc deja la perioada de mercato din iarnă. Bavarezii vor să-l transfere pe Florian Wirtz, cu care ar fi avut deja o discuție în acest weekend, fotbalistul dându-și acordul pentru o mutare.

Der FC Bayern verfällt trotz des Kantersieges gegen Bayer Leverkusen nicht in blinde Euphorie

Credit imagine: Getty Images

Șefii lui Bayern Munchen sunt deja cu gândul la perioada de mercato de la începutul anului 2023. Bavarezii au început să-și facă lista pentru transferurile iernii, iar una dintre țintele lor este Florian Wirtz.
Potrivit jurnaliștilor publicației Bild, oficialii campioanei din Bundesliga s-au întâlnit deja cu reprezentanții fotbalistului de la Bayer Leverkusen, pentru a-l convinge să se transfere în echipa lui Julian Nagelsmann.
Germanul de 19 ani, care se recuperează în prezent după o ruptură a ligamentului încrucișat, și-ar fi dat acordul pentru transfer. Pentru a-i obține semnătura, cei de la Bayern trebuie să plătească o sumă importantă de bani.
Citește și:

Cât trebuie să plătească Bayern pentru Florian Wirtz

Florian Wirtz, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Leverkusen, și-a prelungit în această vară contractul cu echipa de pe BayArena, semnând până în 2027.
Cu toate astea, atacantul și-a rezervat dreptul de a putea pleca de la echipă în cazul în care vreun alt club este dispus să plătească în schimbul lui cel puțin 100 de milioane de euro.
Astfel, pentru a-i putea obține transferul în perioada de mercato din iarnă, cei de la Bayern ar trebui să achite suma menționată. Dacă îl vor aduce pe Allianz Arena pentru 100 de milioane de euro, Florian Wirtz ar deveni cel mai scump transfer din istoria bavarezilor.
Până acum, șefii campioanei din Bundesliga au plătit cel mai mult în schimbul lui Lucas Hernandez, pe care l-au transferat de la Atletico Madrid, în sezonul 2019/20, pentru 80 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo