Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, situație de criză după eșecul cu Augsburg! Din 2001 nu au mai pățit bavarezii așa ceva! Mesajul lui Nagelsmann

Irina Aldea

Publicat 17/09/2022 la 20:11 GMT+3

După ce a învins Barcelona în Champions League, Bayern Munchen a încasat o înfrângere total neașteptată cu Augsburg, în etapa cu numărul 7 din Bundesliga. Astfel, bavarezii au bifat o bornă negativă pe care nu au mai atins-o din 2001.

Bayern Munchen

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a suferit prima înfrângere din acest sezon din Bundesliga, 0-1 sâmbătă la Augsburg într-un meci din etapa a 7-a. Golul a fost reuşit de Mergim Berisha în minutul 59. Bayern venea după după trei remize în Bundesliga şi a ajuns astfel la o serie de patru meciuri consecutive fără victorie în întrecerea internă, cea mai lungă pentru acest club de la sfârşitul anilor 1990.
Echipa antrenată de Julian Nagelsmann merge mult mai bine în UEFA Champions League, acolo unde a câştigat primele meciuri din faza grupelor, cu Inter Milano şi FC Barcelona, de fiecare dată cu scorul de 2-0. În urma eșecului neașteptat cu Augsburg, bavarezii au bifat o bornă nedorită veche de 21 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Borna nedorită atinsă de Bayern Munchen după meciul pierdut cu Augsburg în Bundesliga

Mai exact, în 2001, Bayern Munchen a înregistrat patru partide fără victorie în Bundesliga. În ultimele patru partide din campionat, în actualul sezon, bavarezii au trei egaluri și o înfrângere, iar Nagelsmann trage un semnal de alarmă: "Trendul negativ pe care ne aflăm nu e deloc bun pentru noi, multe trebuie să se schimbe. Mă voi gândi, apoi vom vedea ce e de făcut de acum încolo. Mă voi gândi la tot, la mine, la situație, la jucători", a spus germanul.
Chiar dacă traversează o perioadă de criză, bavarezii nu se alfă într-o situație atât de dramatică în clasament, acolo unde se află la doar 3 puncte în spatele liderului Borussia Dortmund. În Bundesliga, Bayern Munchen urmează să aibă un duel dificil, contra celor de la Bayer Leverkusen, pe 30 septembrie, după pauza competițională provocată de meciurile echipelor naționale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo