Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bellingham, în continuare incert pentru ultima etapă din Bundesliga! Care este starea mijlocașului englez

Bianca Dumitru

Publicat 25/05/2023 la 20:06 GMT+3

Borussia Dortmund se află în cursa pentru titlul de campioană a Germaniei, având două puncte peste Bayern, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Edin Terzic a anunțat că prezența lui Jude Bellingham pe teren în ultimul meci al sezonului este incertă.

Jude Bellingham fehlt in Augsburg

Credit imagine: SID

Borussia Dortmund a urcat pe primul loc în clasamentul din Bundesliga după victoria din weekend, obținută pe terenul lui Augsburg, scor 0-3. Echipa lui Edin Terzic are un avans de două puncte în fața lui Bayern Munchen înaintea meciurilor din ultima etapă, când Dortmund va primi vizita lui Mainz, iar bavarezii vor evolua pe terenul celor de la Koln.
Astăzi, antrenorul echipei de pe Westfalenstadion a vorbit despre situația lotului său, spunând că prezența lui Jude Bellingham la meciul din weekend este incertă.
Fotbalistul a ratat duelul cu Augsburg după ce a simțit dureri la finalul partidei cu Borussia Monchengladbach, iar Terzic a spus că englezul nu a revenit încă la antrenamentele de grup.
"Pentru Jude, există un semn de întrebare. În ultimele zile, el a reuşit să-și intensifice programul de pregătire, care arată bine, dar încă nu s-a antrenat cu noi pe teren.
Vom vedea cu antrenamentele de astăzi și mâine și vom decide dacă este suficient pentru un loc de titular. Ne dorim cu siguranță să fie în echipă sâmbătă.
Sperăm ca aplicația de care a dat dovadă în ultimele 14 zile să fie răsplătită și să fie disponibil pentru finalul săptămânii", a declarat Edin Terzic.
Citește și:

ORAȘUL DORTMUND E PREGĂTIT CA 200.000 DE FANI SĂ CELEBREZE TITLUL

Orașul Dortmund se așteaptă la "cel puțin" 200.000 de fani care ar putea sărbători titlul, în cazul în care Borussia va deveni campioană, a anunțat marți șeful poliției, Gregor Lange.
"Suntem pregătiți cu forțe masive de poliție pentru un astfel de eveniment, în cazul în care va avea loc", a spus acesta. "Fac un apel la fani să se manifeste pașnic, să arătăm că Dortmund este un oraș civilizat", a adăugat el.
O paradă de patru ore prin oraș este planificată să aibă loc duminică în cazul în care Borussia Dortmund câștigă primul său titlu în Bundesliga din 2012, punând punct supremației lui Bayern Munchen.
Înainte de paradă, echipa va semna în cartea de aur a orașului.
Meciurile din ultima etapă a campionatului Germaniei sunt programate sâmbătă, de la ora 16:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo