Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bellingham le-a spus șefilor de la Dortmund unde vrea să joace din sezonul următor! Anunțul presei britanice

Bianca Dumitru

Actualizat 24/04/2023 la 18:02 GMT+3

Jude Bellingham este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului, pe urmele englezului aflându-se în ultimele luni, printre altele, Real Madrid, Liverpool și Manchester City. Jurnaliștii englezi au anunțat acum că jucătorul Borussiei Dortmund s-a decis unde vrea să joace din vară.

Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este în prezent unul dintre cei mai râvniți tineri fotbaliști din Europa, având pe urmele sale mai multe cluburi de top din cele mai tari campionate de pe continent.
De-a lungul ultimului an, printre echipele interesate de transferul englezului de 19 ani s-au remarcat Real Madrid, Manchester City și Liverpool.
Despre echipa lui Jurgen Klopp s-a spus, însă, recent că s-ar fi retras din cursa pentru Bellingham, din cauza sumei prea mari pe care ar implica-o această mutare, șefii de pe Anfield preferând să investească acești bani în semnăturile mai multor jucători.
Astfel, presa internațională a scris că Real Madrid și Manchester City ar fi principalele favorite în obținerea transferului mijlocașului de la Borussia Dortmund. Cu toate astea, se pare că fotbalistul vrea să ajungă la Liverpool, astfel că situația ar putea lua o întorsătură neașteptată.
Conform jurnalistului Jacque Talbot, specializat în transferuri, citat de Mundo Deportivo, Jude Bellingham le-ar fi spus celor de la Dortmund că își dorește să semneze cu echipa lui Jurgen Klopp.
Un detaliu care ar putea conta foarte mult este relația foarte bună dintre antrenorul "cormoranilor" și Slaven Stanic, care este în discuții pentru a merge la Borussia, alături de Sebastian Kehl.
Citește și:

AVERTISMENT CU PRIVIRE LA TRANSFERUL LUI BELLINGHAM

Deși Jude Bellingham este apreciat de multe voci importante ale fotbalului internațional, nu toată lumea crede că transferul acestuia ar fi o investiție bună. Didi Hamann a transmis că nu consideră că mijlocașul de 19 ani s-ar potrivi la o echipă mare, evidențiind aspectul la care englezul nu stă tocmai bine.
Fostul jucător de la Bayern, Liverpool și Manchester City a punctat că tânărul fotbalist este extrem de talentat, dar că nu are disciplină, o calitate care îi este absolut necesară dacă vrea să joace la un club important.
"Nu sunt prea sigur de Bellingham, el este un jucător incredibil de talentat, cu abilități extraordinare. Singurul lucru pe care nu îl are este disciplina. Dacă te uiți la golurile pe care Dortmund le-a primit în ultimele săptămâni și luni, îți pot spune cinci sau șase unde a jucat un rol cheie.
Dacă vrei să mergi la un club de top precum Real Madrid sau Liverpool, trebuie să joci diferit. La Dortmund poți face tot ce vrei. Nimeni nu îndrăznește să spună nimic pentru că îi este frică să te deranjeze.
Dar aș fi atent dacă aș fi de la Real Madrid, Liverpool sau Manchester City. Desigur, este un jucător excepțional, care este încă foarte tânăr, dar încetul cu încetul trebuie să încorporeze disciplina în jocul său", a declarat Didi Hamann, la începutul acestei luni, citat de As.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo