Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Când ar putea reveni Sebastien Haller pe teren, după diagnosticul de cancer! Șefii Borussiei Dortmund sunt optimiști

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/10/2022 la 14:10 GMT+3

Sebastien Haller a fost diagnosticat în această vară cu cancer testicular. Oficialii celor de la Borussia Dortmund speră ca fotbalistul să revină curând pe teren, el fiind așteptat la antrenamente din a doua jumătate a sezonului.

Sébastien Haller

Credit imagine: Getty Images

Hans-Joachim Watzke, directorul executiv al clubului german de fotbal Borussia Dortmund, și-a exprimat speranța că atacantul Sebastien Haller va putea reveni pe gazon în partea a doua a sezonului, după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular.
"M-am întâlnit marțea trecută cu Sebastien și atunci mi-a spus că va încheia în curând chimioterapia. Avem mari speranțe că ar putea fi capabil să se alăture echipei în a doua jumătate a sezonului", a declarat Watzke, miercuri, pentru ziarul Sport Bild.
Oficialul a subliniat însă că Haller va fi cel care va lua decizia cu privire la revenirea sa.
"Nu vrem și nu trebuie să facem presiuni asupra lui. Este o boală gravă și va beneficia de tot timpul din lume", a mai spus Watzke, citat de Agerpres.
Sebastien Haller a fost diagnosticat cu o tumoare testiculară la scurt timp după sosirea sa la Borussia Dortmund de la campioana Olandei, Ajax Amsterdam, în iulie. După operație s-a constatat că tumora este malignă, iar atacantul de 28 de ani a început ședințele de chimioterapie.
Citește și:

Care este starea lui Sebastien Haller

"Mă simt bine", a explicat, într-un interviu video acordat la finalul lunii august site-ului espn.nl, atacantul ivorian Sebastien Haller, care a fost diagnosticat cu cancer testicular la câteva zile după ce a semnat cu echipa germană de fotbal Borussia Dortmund.
"Mi-ar plăcea să le spun tuturor că mă simt bine", a declarat Sebastien Haller, acestea fiind primele sale cuvinte pentru presă după ce a fost operat la sfârșitul lui iulie.
Transferat de Dortmund după plecarea atacantului norvegian Erling Haaland la Manchester City, Haller a resimțit dureri în timpul unui cantonament, la mijlocul lui iulie, la câteva zile după ce semnase cu echipa germană. Medicii clubului au anunțat că el suferă de cancer testicular.
"Din ziua în care m-am întors acasă, am început să lucrez, să merg la sală, sunt deja la nivelul pe care îl aveam acum câteva luni. Este un semn bun", a spus franco-ivorianul în vârstă de 28 de ani, venit la Dortmund de la Ajax Amsterdam.
"Primul meu obiectiv este să revin pe teren, să joc în fața zidului galben și să înscriu primul meu gol în fața lor. Va fi un moment încărcat de emoție. Voi reveni rapid pe teren", a conchis el, zâmbind.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo