Bild prezintă povestea unui taximetrist bavarez care s-a ciocnit de zgârcenia portarului lui Bayern, Manuel Neuer.
Concret, în urmă cu câteva săptămâni, goalkeeperul a călătorit cu taxiul și, probabil la coborârea din vehicul, și-a scăpat porofelul pe bancheta din spate. La scurt timp, până să ia alt client, șoferul de taxi a remarcat acest lucru și a simțit că e de datoria lui să îl returneze.
Deși Neuer avea mulți bani în portofel, taximetristul nu s-a gândit nicio clipă să îi păstreze, ci a data dovadă de caracter. A mers 120 de kilometri în căutarea adresei din buletin, dar portarul nu era la acea adresă. În cele din urmă, a ajuns la o locație unde i-a înmânat agentului jucătorului campioanei Germaniei portofelul.
Bundesliga
Bayern a câștigat cu 6-1 la Frankfurt, în primul meci din Bundesliga! Mane, printre marcatori
05/08/2022 LA 20:23
Taximestristul se aștepta la o recompensă și mulțumiri pentru gestul său, mai ales că a pierdut foarte mult pentru a returna portofelul, timp în care putea lua alte curse. Ce s-a întâmplat mai departe spune chiar șoferul, în Bild.
"Am găsit în mașină mulți bani cash, un card și permisul de conducere al lui Neuer. Cam la 10 zile după ce am înapoiat portofelul, o cutie a ajuns la mine acasă. Era doar un tricou acolo, nici măcar cu un bilet de mulțumire. Am patru copii, și-a bătut joc de mine. O dezamăgire cruntă", a declarat taximetristul, potrivit Bild.
Manuel Neuer este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lume. În cârstă de 36 de ani, goalkeeperul lui Bayern câștigă 20 de milioane de euro/an. El a semnat în primăvară prelungirea contractului cu bavarezii pentru încă doi ani (până în 2024), primind și o mărire de salariu de două milioane de euro (anterior câștiga "doar" 18 milioane de euro/an).
Bundesliga
Ce despărțire! Lewandowski s-a întors la Munchen pentru a le face câte un cadou foștilor colegi
03/08/2022 LA 06:43
Liga
Lewandowski s-a întors la Munchen! Starul Barcelonei a fost pe terenul de antrenament al lui Bayern
02/08/2022 LA 09:23