Atacantul ivorian Sebastian Haller, transferat recent la Borussia Dortmund de la Ajax Amsterdam, suferă de cancer la testicule, a anunțat, luni, clubul german de fotbal, precizând totodată că a părăsit cantonamentul pentru a începe un tratament.
"O tumoare la testicule i-a fost descoperită după o serie de examene medicale intensive", au scris oficialii Borussiei pe site-ul clubului, explicând în același timp că atacantul de 28 de ani s-a plâns de o stare de rău după antrenamentul de luni dimineață în Elveția, la Bad Ragaz, unde vicecampioana Germaniei pregătește noul sezon.
Citește și:
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller! Ce atacant cu experiență au adus nemții
08/08/2022 LA 20:34
Jucătorul, transferat de la Ajax pentru a-l înlocui pe Erling Haaland, plecat la Manchester City, a revenit la Dortmund, a precizat clubul, adăugând că "alte examene medicale vor fi efectuate într-un centru specializat".
"Această veste este un șoc pentru Sebastien Haller și pentru noi toți. Toată familia de la BvB îi dorește lui Sebastian o restabilire completă și cât mai rapidă posibil. Vom face tot ce stă în putința noastră pentru ca el să primească cel mai bun tratament posibil", a spus directorul sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl, citat de Agerpres.
Ivorianul va juca la Dortmund până în 2026, iar suma transferului s-a ridicat la 22,5 milioane de euro.
Bundesliga
Luis Suarez s-ar putea transfera în premieră în Bundesliga! A fost propus la Borussia Dortmund
20/07/2022 LA 12:12
Bundesliga
Sebastian Haller a rupt tăcerea, după ce s-a anunțat că suferă de cancer! Mesajul atacantului
19/07/2022 LA 13:26