Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diagnostic dur primit de Sebastien Haller, după ce s-a simțit rău la antrenamentele Borussiei Dortmund! Anunțul oficial

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/07/2022 la 09:24 GMT+3

Oficialii Borussiei Dortmund au anunțat la începutul acestei săptămâni că noul jucător al echipei, Sebastien Haller, a fost diagnosticat cu cancer testicular, fiindu-i depistată o tumoare după ce acesta s-a plâns că nu se simte bine.

Bei Sebastien Haller wurde ein Tumor im Hoden entdeckt

Credit imagine: Getty Images

Atacantul ivorian Sebastian Haller, transferat recent la Borussia Dortmund de la Ajax Amsterdam, suferă de cancer la testicule, a anunțat, luni, clubul german de fotbal, precizând totodată că a părăsit cantonamentul pentru a începe un tratament.
"O tumoare la testicule i-a fost descoperită după o serie de examene medicale intensive", au scris oficialii Borussiei pe site-ul clubului, explicând în același timp că atacantul de 28 de ani s-a plâns de o stare de rău după antrenamentul de luni dimineață în Elveția, la Bad Ragaz, unde vicecampioana Germaniei pregătește noul sezon.
Citește și:
Jucătorul, transferat de la Ajax pentru a-l înlocui pe Erling Haaland, plecat la Manchester City, a revenit la Dortmund, a precizat clubul, adăugând că "alte examene medicale vor fi efectuate într-un centru specializat".
"Această veste este un șoc pentru Sebastien Haller și pentru noi toți. Toată familia de la BvB îi dorește lui Sebastian o restabilire completă și cât mai rapidă posibil. Vom face tot ce stă în putința noastră pentru ca el să primească cel mai bun tratament posibil", a spus directorul sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl, citat de Agerpres.
Ivorianul va juca la Dortmund până în 2026, iar suma transferului s-a ridicat la 22,5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo