Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund a ratat victoria pe terenul lui Bochum și riscă să piardă locul 1 în Bundesliga după această etapă

Bianca Dumitru

Publicat 28/04/2023 la 23:30 GMT+3

Borussia Dortmund nu a reușit să se impună pe terenul celor de la Bochum și riscă să piardă prima poziție a clasamentului din Bundesliga la finalul acestei etape.

Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) against Bochum

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund a remizat în această seară, în deplasare, pe terenul celor de la Bochum, scor 1-1, într-un meci contând pentru a 30-a etapă din Bundesliga.
Liderul la zi al campionatului Germaniei a fost condus după doar 5 minute. Anthony Losilla a deschis scorul rapid, după un șut puternic din afara careului la care Kobel nu a avut nicio șansă să intervină.
Avantajul gazdelor nu a durat decât două minute, pentru că Sebastien Haller i-a dat o pasă foarte bună lui Karim Adeyemi, în minutul 7, iar fotbalistul cu origini românești a restabilit egalitatea, șutând în poarta goală.
Până la pauză, Adeyemi a mai avut 3 ocazii mari de a marca, însă balonul nu a mai prins spațiul porții după niciunul dintre șuturi, care fie au trecut pe lângă bară, fie au fost respinse de portarul lui Bochum.
Citește și:
Tabela nu a mai putut fi modificată nici în repriza secundă, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, aceasta fiind a patra remiză din acest sezon a echipei lui Terzic.
În urma acestui rezultat, Borussia Dortmund a rămas pe locul 1 al clasamentului din campionatul Germaniei, dar are 61 de pucnte, cu doar două puncte mai mult decât Bayern Munchen, ocupanta poziției secunde, care urmează să joace duminică, pe teren propriu, cu Hertha Berlin.
De cealaltă parte, Bochum se află pe locul 15, cu 28 de puncte, fiind la doar 3 puncte de zona periculoasă a clasamentului.
În următoarea etapă din Bundesliga, echipa lui Edin Terzic va juca pe teren propriu cu Wolfsburg, în timp ce Bochum se va deplasa la Borussia Monchengladbach.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo