Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund, două înfrângeri consecutive în Bundesliga! Nicio șansă pentru echipa lui Terzic pe terenul lui Monchengladbach

Bianca Dumitru

Actualizat 11/11/2022 la 23:37 GMT+2

Borussia Monchengladbach s-a impus în duelul cu Borussia Dortmund, scor 4-2, în meciul contând pentru a 15-a etapă din Bundesliga.

Joe Scally of Borussia Monchengladbach challenges Julian Brandt of Borussia Dortmund during the Bundesliga match between Borussia Monchengladbach v Borussia Dortmund in Monchengladbach, western Germany, on November 11, 2022.

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund a suferit a doua înfrângere consecutivă în Bundesliga, cedând în această seară pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach, cu scorul de 4-2, într-un meci din a 15-a etapă a Bundesliga.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Gazdele au deschis scorul în minutul 4, când Hofman a primit mingea la marginea careului și a șutat spectaculos, la colțul din stânga jos al porții. După 15 minute, Bellingham i-a dat o pasă foarte bună în careu lui Brandt, care a egalat cu un șut pe mijlocul porții.
Jucătorii lui Daniel Farke au preluat din nou conducerea în minutul 26, după o lovitură liberă. Bensebaini a primit balonul în interiorul careului mic și a înscris cu capul, trimițând mingea exact sub transversală.
După alte 4 minute, Thuram a mărit avantajul, după ce a rămas singur cu Kobel, pe care l-a driblat, șutând mingea în poartă peste goalkeeper-ul oaspeților. Până la pauză, cei de la Dortmund au mai modificat o dată tabela, după ce Schlotterbeck a preluat balonul respins greșit în careu și a înscris, stabilind scorul pauzei, 3-2.
Citește și:
În repriza secundă, doar Kone și-a mai trecut numele pe tabelă, în minutul 46, după o preluare excepțională și un șut din afara careului.
În urma acestui rezultat, Dortmund a ratat șansa de a urca pe locul 2 în Bundesliga, fiind pe a șasea poziție a clasamentului, cu 25 de puncte. Monchengladbach se află pe locul 7, cu 22 de puncte.
Următoarea etapă din campionatul Germaniei este programată în perioada 20-22 ianuarie 2023, când echipa lui Edin Terzic va primi vizita celor de la Augsburg, iar Monchengladbach se va duela pe teren propriu cu Bayer Leverkusen.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo