Articol scris de Dani Morar
Borussia Dortmund s-a înțeles cu Anthony Modeste, atacant care vine de la FC Koln și cunoaște foarte bine fotbalul din Bundesliga. Edin Terzic avea nevoie urgentă de un fotbalist în ofensivă, după ce Haaland a fost vândut, iar Sebastian Haller, cel adus ca înlocuitor, a fost diagnosticat cu cancer testicular și a avut nevoie de operație.
Modeste a jucat în Germania pentru Hoffenheim și FC Koln, acestea fiind și cele mai sonore echipe din CV-ul său. Are 179 de goluri înscrise în 449 de partide oficiale la nivel de club. La naționala Franței nu a putut emite pretenții, evoluțiile sale nefiind atât de bune încât să îi asigure un loc într-o echipă cu atâtea vedete.
Fotbal
Cifrele lui Lewandowski și Haaland pun în pericol recordul lui Messi de 82 goluri într-un sezon
23/09/2022 LA 16:25
"Sunt foarte recunoscător celor de la FC Koln pentru momentele minunate petrecute acolo. Totuși, a venit momentul să fac o schimbare. Borussia Dortmund mi-a oferit șansa vieții mele. Să joc în Champions League la vârsta mea este fantastic. Sunt încântat de această oportunitate și promit să dau tot ce am mai bun", a spus Modeste la sosirea sa la Dortmund.
Dortmund a debutat cu o victorie în noul sezon din Bundesliga, scor 1-0 cu Bayer Leverkusen. Marco Reus a înscris în minutul 10, neamțul fiind la al 11-lea sezon în tricoul galben-negru. Moukoko, Adeyemi și Malen au fost titulari, aceștia fiind cei cu care Modeste se va întrece pentru un loc în prima echipă.
Citește și:

Luis Suarez a fost propus la Borussia Dortmund

Imediat după ce s-a aflat de starea lui Haller au început să apară tot felul de nume pentru înlocuirea sa. Luis Suarez a fost propus și el în Bundesliga, dar nu se știe dacă au existat niște discuții concrete între conducerea clubului și atacantul uruguayan.
Suarez a preferat să se întoarcă la Nacional, clubul din țara natală, de la care a plecat spre fotbalul mare. S-a întors cu stil și a înscris la debutul din campionat, spre bucuria fanilor.
Luis Suarez rămăsese liber de contract la începutul lunii iulie, după două sezoane petrecute în tricoul lui Atletico Madrid. Echipa de pe Wanda Metropolitano nu a vrut să-i prelungească înțelegerea, iar uruguayanul s-a văzut nevoit să-și găsească o nouă echipă.
Dacă ar fi ajuns în echipa lui Edin Terzic, Suarez ar fi fost la prima sa experiență în Bundesliga, până acum el evoluând la Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid.
Ligue 1
Neymar, într-o formă de zile mari înainte de CM! Capitolul la care i-a depășit pe Haaland și Lewa
21/09/2022 LA 11:15
Cupa Mondială FIFA
Va fi Mondialul din Qatar plin de fotbaliști obosiți? Efortul fizic al jucătorilor e la cote mari
19/09/2022 LA 11:43