Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund nu renunță la Bellingham! Ofertă istorică pe care i-o pregătesc nemții

Bianca Dumitru

Publicat 26/01/2023 la 10:07 GMT+2

Jude Bellingham este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului. Deși pe urmele englezului se află, printre altele, Real Madrid, Liverpool și Manchester City, cei de la Borussia Dortmund nu au de gând să renunțe foarte ușor.

Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Pentru englezul legitimat la Borussia Dortmund se vor duela în perioada de mercato de vara viitoare, printre altele, Liverpool, Real Madrid și Manchester City.
Deși presa internațională a anunțat recent că fotbalistul a refuzat oferta nemților de prelungire a contractului, jurnaliștii din Germania au scris acum că oficialii Borussiei nu sunt dispuși să renunțe foarte ușor, pregătind o nouă ofertă.
Conform celor de la Bild, șefii lui Dortmund vor să-i ofere un contract în care e prevăzut un salariu de 15 milioane de euro pe an, sumă care l-ar transforma pe Bellingham în cel mai bine plătit jucător din istoria clubului.
Precedenta ofertă, cea pe care fotbalistul ar fi refuzat-o deja, includea un salariu de aproximativ 10 milioane de euro pe sezon.
Citește și:

Borussia Dortmund îi pregătește o nouă ofertă lui Bellingham

Potrivit sursei citate, cei de la Borussia Dortmund vor discuta cel târziu în martie cu reprezentanții lui Bellingham, încercând prin toate mijloacele disponibile să-l convingă să mai rămână un sezon în Bundesliga.
Actualul contract al englezului este valabil până în vara anului 2025, iar directorii nemților, Hans-Joachim Watzke și Sebastian Kehl, își doresc o prelungire până în 2026.
E clar că mijlocașul de 19 ani ar putea primi oferte mult mai bune din Anglia sau Spania, dar rămâne de văzut ce își va dori să facă, dacă va alege să înceapă o nouă aventură sau dacă va prefera să intre în istoria lui Dortmund, câștigând un salariu mai mare decât al căpitanului Marco Reus.
Conform jurnaliștilor germani, dacă nu-l vor convinge să mai continue pe Signal Iduna Park, cei de la Borussia ar putea să ceară în schimbul lui o sumă de aproximativ 150 de milioane de euro.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo