Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund se pregătește de negocierile cu Bellingham! Planul nemților pentru starul dorit de Liverpool și Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 13/11/2022 la 20:21 GMT+2

Jude Bellingham este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului. Presa din Spania a anunțat că Borussia Dortmund va începe discuțiile cu englezul după Campionatul Mondial din Qatar, pentru a afla ce își dorește și a se organiza în acord cu intențiile fotbalistului.

Jude Bellingham fait la moue : son début de saison 2022/2023 inspire pourtant un grand sourire

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Pe urmele englezului legitimat la Borussia Dortmund se află mai multe cluburi uriașe din Anglia și Spania, printre care Liverpool, Real Madrid și Manchester City.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Nemții sunt conștienți că le va fi foarte greu să-l mai păstreze în lotul lui Edin Terzic pe Bellingham, astfel că sunt pregătiți să urmeze pașii pe care i-au urmat și în cazul lui Erling Haaland.
Astfel, potrivit jurnaliștilor de la Marca, șefii lui Dortmund vor începe discuțiile cu fotbalistul și cu reprezentanții săi după Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022. CEO-ul nemților a declarat că va avea o întâlnire cu Bellingham pentru a afla ce își dorește și a se putea organiza în funcție de intențiile englezului.
"Cred că de îndată ce se va termina Cupa Mondială, vom avea o discuție generală despre ce își dorește cu adevărat. Cu el, cu părinții lui, cu care avem o relație foarte strânsă, și, bineînțeles, cu agentul său.
Ar trebui să ne spună dacă vrea să rămână sau dacă vrea să plece. În ambele cazuri, vom avea o discuție foarte frumoasă și rezonabilă. Nu trebuie să pretindem că subiectul nu este pe masă.
Dacă sunt implicate cluburile cu adevărat mari, atunci nu ne putem permite să avem o luptă financiară", a spus Hans-Joachim Watzke, conform sursei citate.
Citește și:

Jude Bellingham vrea să joace la Real Madrid

Deși pe urmele sale se află Liverpool, Manchester City și Manchester United, se pare că mijlocașul de 19 ani, care are o cotă de piață de 100 de milioane de euro, este tot mai aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu.
Cei de la site-ul FourFourTwo au anunțat în octombrie că Jude Bellingham ar fi decis că vrea să se mute la Madrid. Jurnalistul Jorge Picon a dezvăluit că englezul inclină să se transfere în La Liga, respingând ideea de a se întoarce în Anglia.
Sursa citată notează că deși "galacticii" nu au un buget comparabil cu al cluburilor din Premier League, Bellingham consideră că echipa blanco este mai puternică din punct de vedere sportiv, fotbalistul fiind convins că se va putea lupta pentru cele mai importante trofee pe Santiago Bernabeu.
La sfârșitul lunii septembrie, jurnaliștii de la Marca au anunțat că oficialii celor de la Real Madrid ar fi discutat deja cu Jude Bellingham, pe urmele căruia se află încă din 2019. Oficialii "galacticilor" i-ar fi transmis lui fotbalistului să nu-și prelungească înțelegerea cu cei de la Dortmund, care este valabilă până în 2025.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo