În ultimii ani, Spartak Moscova a devenit extrem de populară în rândul internauților grație echipei care se ocupă de social media. Extrem de inventivi, cei responsabili să viralizeze mesajele rușilor au folosit orice moment important pentru a-și face "auzită vocea". Așa s-a întâmplat când echipele mari din Vest au vrut să înființeze Super Liga Europei și la fel s-a întâmplat când Messi a vrut pentru prima oară să plece de la Barcelona.
Acum, rușii s-au distrat pe seama lui Ronaldo, care a fost disperat să meargă la Bayern, după ce Lewandowski a bătut palma cu Barcelona. CR7 voia cu orice preț să joace la o formație care evoluează în Champions League și să aibă șansa să mai câștige încă o dată trofeul atât de râvnit, dar nemții i-au închis ușa în nas.
"Dureros din nou. Dar de data asta nu pentru noi", au scris rușii, care și-au imaginat că Ronaldo s-ar fi autopropus și la Spartak. Răspunsul clubului? "Nu". Asta după ce Messi le-ar fi oferit același răspuns anterior, când Spartak s-ar fi interesat de starul argentinian.
Liga
Lewandowski, primul interviu după transferul la Barcelona! Ce a spus despre visul de a juca la Real
IERI LA 15:44

De ce a vrut Ronaldo cu orice preț să ajungă la Bayern?

Imediat după ce Barcelona și Bayern au anunțat public că au ajuns la un acord pentru trecerea lui Lewanowski pe Camp Nou, atât presa din Germania, cât și cea din Portugalia a scris despre iminenta sosire a lui CR7 sub comanda lui Nagelsmann, lusitanul fiind una dintre puținele variantele de top accesibile pentru bavarezi.
Dar nimic din ce s-a scris nu e adevărat, a anunțat încă o dată Bayern, care și în trecut negase zvonurile privind aducerea celui mai bun marcator din istoria UCL de la Manchester United.
"Am un respect enorm pentru Ronaldo, pentru succesele lui și pentru cariera lui. Dar, încă o dată: acesta nu a fost și nu e un subiect pentru noi", a spus directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic.
Numeroasele articole apărute ieri în presa din vest cu privire la iminenta descindere a lui CR7 pe Allianz Arena sunt consecința dorinței lusitanului și a agentului acestuia, Jorge Mendes, de a juca la Bayern. Ronaldo nu concepe să nu evolueze în Champions League și a sperat până în ultimul moment că Bayern, ca urmare a presiunii pierderii lui Lewandowski, va apela la serviciile lui.
Ronaldo are experiență la cel mai înalt nivel și, cel puțin pentru un sezon, putea să ajute echipa să lupte cu șanse pentru cucerirea Champions League. Competiție atât de dragă lui, unde e golgheter absolut. Doar că nemții au cu toate alte planuri, deși o astfel de mutare ar fi fost benefică și în perspectivă: relația cu Jorge Mendes, agentul lui CR7, ar fi fost solidificată, astfel încât în viitor aducerea lui Joao Felix - o țintă pentru bavarezi - să fie mult mai ușoară.
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
IERI LA 09:59
Bundesliga
Bayern a câștigat cu 6-1 la Frankfurt, în primul meci din Bundesliga! Mane, printre marcatori
05/08/2022 LA 20:23