Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jude Bellingham s-a decis! Unde vrea să joace din sezonul următor. Anunțul presei internaționale

Bianca Dumitru

Publicat 25/10/2022 la 14:51 GMT+3

Jude Bellingham este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului. Presa internațională a anunțat că englezul, pe urmele căruia se află Liverpool și Real Madrid, s-ar fi decis să accepte un transfer în Spania.

Jude Bellingham von Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Pentru englezul legitimat la Borussia Dortmund se vor duela în perioada de mercato de vara viitoare Liverpool și Real Madrid.
Deși s-a crezut că echipa lui Jurgen Klopp este favorită să-i obțină transferul, se pare că mijlocașul de 19 ani, care are o cotă de piață de 90 de milioane de euro, este tot mai aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu.
Cei de la site-ul FourFourTwo au anunțat că Jude Bellingham ar fi decis că vrea să se mute la Madrid. Jurnalistul Jorge Picon a dezvăluit că englezul inclină să se transfere în La Liga, respingând ideea de a se întoarce în Anglia.
Sursa citată notează că deși "galacticii" nu au un buget comparabil cu al cluburilor din Premier League, Bellingham consideră că echipa blanco este mai puternică din punct de vedere sportiv, fotbalistul fiind convins că se va putea lupta pentru cele mai importante trofee pe Santiago Bernabeu.
Citește și:

CÂT VA TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ REAL MADRID PENTRU JUDE BELLINGHAM

La sfârșitul lunii septembrie, jurnaliștii de la Marca au anunțat că oficialii celor de la Real Madrid ar fi discutat deja cu Jude Bellingham, pe urmele căruia se află încă din 2019.
Oficialii "galacticilor" i-ar fi transmis lui fotbalistului să nu-și prelungească înțelegerea cu cei de la Dortmund, care este valabilă până în 2025.
Mai mult, campioana Spaniei ar avea și avantajul de a nu se lupta prea mult cu cei de la Borussia. Șefii nemților ar fi de acord să-l lase pe Bellingham să plece la finalul actualului sezon, acceptând chiar să renunțe la o parte importantă din suma cerută inițial.
Astfel, dacă îl vor convinge pe englez să îi aleagă, cei de la Real Madrid vor trebui să plătească în schimbul lui doar 93 de milioane de euro, față de 150 de milioane de euro, cât voia Borussia inițial.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo