Julian Nagelsmann nu scoate din calcul un posibil transfer al lui Harry Kane la Bayern Munchen. Bavarezii caută un înlocuitor pentru Robert Lewandowski, plecat în această vară la Barcelona, iar vârful englez pare să fie exact ce își dorește Bayern.
Cu toate acestea, Harry Kane nu este un fotbalist ieftin, iar Daniel Levy, patronul lui Tottenham, nu îl va lăsa pe cel mai bun marcator al său să plece dacă nu va primi o ofertă consistentă. Sezonul trecut, acesta a cerut 100 de milioane de lire sterline pentru Kane, atunci când Manchester City și-a arătat interesul, iar acesta a rămas în cele din urmă în nordul Londrei.
Chiar dacă Bayern Munchen nu pare genul de echipă care să plătească astfel de sume pentru un singur jucător, Julian Nagelsmann a vorbit despre atacantul englez, dar a menționat că singura problemă legată de acesta este suma pe care o va cere Tottenham în eventualitatea unui transfer:
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller! Ce atacant cu experiență au adus nemții
08/08/2022 LA 20:34
"Este un jucător foarte scump, asta este problema. Dar este un jucător nemaipomenit, unul dintre puținii care poate juca atacant central, dar și număr 10. Este foarte puternic și genial, atât cu capul, cât și cu ambele picioare.
Ar putea să înscrie foarte multe goluri în Bundesliga. Nu știu prețul, dar ar fi foarte greu pentru Bayern Munchen. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor", a declarat Julian Nagelsmann, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Oliver Kahn și-a arătat și el interesul pentru Harry Kane

Oliver Kahn, fostul mare portar al lui Bayern Munchen și actual director executiv al bavarezilor, a vorbit și el despre posibilitatea ca Harry Kane să devină înlocuitorul lui Robert Lewandowski pe Allianz Arena.
În acest moment însă, lucrurile par să fie destul de complicate pentru Bayern, iar Kahn a declarat că Harry Kane poate fi o țintă reală pentru bavarezi abia în vara anului viitor. Atunci, atacantul englez va intra în ultimul an de contract cu Tottenham, iar în cazul în care lucrurile nu se vor schimba și Spurs nu va câștiga nimic, Daniel Levy va avea șanse și mai mici de a îl păstra la echipă:
"E sub contract cu Tottenham. Sigur, e un atacant de top, dar e o țintă pentru viitor. Acum, trebuie să avem grijă să strângem rândurile pentru sezonul ce stă să înceapă. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Oliver Kahn pentru Bild, citat de The Sun.
Kane e unul dintre cei mai mari golgheteri din istoria recentă a Premier League: a trecut în 6 din ultimele 8 sezoane de granița celor 30 de goluri doar în Premier League (în celelalte două stagiuni a bifat 28, respectiv 29 de reușite)
Vârful englez mai are contract cu Spurs până în 2024, iar cota lui actuală de piață e de 90 de milioane de euro.
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
08/08/2022 LA 09:59
Bundesliga
Bayern a câștigat cu 6-1 la Frankfurt, în primul meci din Bundesliga! Mane, printre marcatori
05/08/2022 LA 20:23