Robert Lewandowski a plecat de la Bayern Munchen în această vară, polonezul urmând să evolueze începând cu noul sezon la Barcelona. Bavarezii nu au stat degeaba și s-au pregătit pentru acest moment, drept dovadă că l-au adus pe Sadio Mane de la Liverpool înainte de despărțirea de atacantul polonez.
Joshua Kimmich atrage atenția înaintea noului sezon. Chiar dacă Sadio Mane vine cu o statistică incredibilă de la Liverpool, acolo unde a marcat 120 de goluri pentru echipa lui Jurgen Klopp în șase sezoane petrecute pe Anfield, Kimmich nu crede că Mane trebuie văzut ca un înlocuitor al lui Lewandowski și nu se așteaptă ca senegalezul să ajungă la 50 de goluri pe sezon:
"Odată cu despărțirea de Lewy pierdem o mulțime de goluri, trebuie să înlocuim acest lucru în mod colectiv. Sadio este un jucător grozav, dar nu cred că poate marca 40-50 de goluri. El are alte calități.
Bundesliga
Timo Werner, revenire cu gol în Bundesliga! RB Leipzig, doar o remiză în meciul cu Koln
ACUM 18 ORE
Cred că are foame de performanță, vrea să câștige titluri. La început a fost un tip calm, dar este un tip deschis. Mereu are ceva de spus. Cred că se va integra foarte bine aici", a spus Kimmich.
https://i.eurosport.com/2022/07/21/3419241.jpg
Citește și:

Kimmich: "Golurile trebuie să vină de undeva"

Matthijs de Ligt este o altă achiziție a bavarezilor din această vară. Venit de la Juventus, olandezul a impresionat atât în Italia, cât și la Ajax, acolo unde a primit banderola de căpitan la vârsta de 19 ani.
Kimmich este convins că și De Ligt poate contribui din punct de vedere ofensiv la jocul lui Bayern:
"Era deja căpitanul lui Ajax la 19 ani pentru că are capacitatea de a conduce, de a organiza. Cu siguranță va înscrie câteva goluri pentru noi, ceea ce este foarte important după plecarea lui Lewy.
Cele 50 de goluri trebuie să vină de undeva. Este bine pentru că să avem pe cineva în spate care este bun la tackling-uri, care organizează și, de asemenea, înscrie goluri", a mai spus Kimmich, potrivit GOAL.
Noaptea trecută, Bayern Munchen a învins-o pe DC United, echipa antrenată de Wayne Rooney, într-un meci amical disputat în Statele Unite. Echipa lui Nagelsmann a câștigat cu 6-2, iar Mane și De Ligt, două dintre achizițiile bavarezilor din această vară, s-au regăsit pe lista marcatorilor.
Pentru Bayern urmează acum partida amicală cu Manchester City care se va disputa în Green Bay pe 24 iulie, după care va reveni în Germania pentru Supercupa cu Leipzig de pe 30 iulie.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller! Ce atacant cu experiență au adus nemții
08/08/2022 LA 20:34
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
08/08/2022 LA 09:59