Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewandowski pune presiune pe Bayern! Polonezul a recurs la un gest care nu-i face deloc cinste

Nicu Savin

Publicat 14/07/2022 la 16:56 GMT+3

Robert Lewandowski vrea cu orice preț să plece la Barcelona. Polonezul s-a prezentat la reunirea celor de la Bayern, dar pare total dezinteresat de ceea ce se întâmplă la campioana Germaniei. Jurnaliștii de la Bild scriu că atacantul a întârziat la două sesiuni de antrenament, încercând să pună o oarecare presiune pe club pentru a-i da dezlegare să părăsească echipa.

Bayern München: Lewandowski erscheint zum Training

Credit imagine: SID

Robert Lewandowski a declarat public că vrea să plece de la Bayern în această vară, iar Barcelona a făcut mai multe oferte pe numele său, toate refuzate de oficialii de pe Allianz Arena. Acum două zile, formația lui Nagelsmann a început pregătirile pentru noul sezon, iar polonezul a fost prezent la reunire.
Înainte de asta s-a speculat că atacantul nu se va prezenta, dar acesta nu a dorit să pună gaz pe foc și și-a făcut apariția la club. Totuși, dorința sa de a pleca este intactă, iar presa germană scrie că golgheterul lui Bayern a recurs la un gest care nu-i face deloc cinste.
Conform Bild, Lewandowski a întârziat atât ieri, cât și azi la antrenamentele echipei. Dacă s-ar fi întâmplat numai o dată s-ar fi putut crede că este vorba despre o eroare, dar cum acest lucru s-a repetat demonstrează că polonezul este total dezinteresat de ceea ce se întâmplă la clubul bavarez și încearcă să-i preseze pe șefi să-l lase să plece.
Citește și:

Bayern îi caută înlocuitor lui Lewandowski

Negocierile dintre Bayern și Barcelona continuă în această perioadă și foarte probabil se va ajunge la un acord, mai ales că gruparea catalană și-a rezolvat momentan probleme financiare și ar putea plusa la ofertele inițiale.
Deși l-a declarat netransferabil, Bayern pare că s-a împăcat cu gândul că îl va pierde pe Lewandowski și îi caută deja înlocuitor. Bavarezii l-au transferat deja pe Sadio Mane, iar acum au pus ochii și pe un star din La Liga. Potrivit jurnaliștilor de la postul german de televiziune Sport1, nemții îl vor pe Joao Felix, fotbalistul lui Atletico Madrid, pentru care echipa lui Diego Simeone a plătit 126 de milioane de euro în 2019.
Conform sursei citate, oficialii lui Bayern ar fi făcut o ofertă în valoare de 80 de milioane de euro pentru portughezul de 22 de ani, fiind dispuși să-l includă în afacere și pe Benjamin Pavard. Madrilenii nu au vrut să audă de o posibilă despărțire a lui Joao Felix de echipa cu care mai are contract până în 2026, astfel că au refuzat propunerea bavarezilor.
Presa din Germania a notat că Joao Felix nu este în relații prea bune cu antrenorul Diego Simeone. În acest context, există ideea potrivit căreia plecarea sa de pe Wanda Metropolitano ar fi benefică pentru echipă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo