Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Accidentare de coșmar pentru Marco Reus! Germanul ar putea rata Cupa Mondială din Qatar

Marian Ursescu

Actualizat 17/09/2022 la 17:55 GMT+3

Scos cu targa de pe teren, mijlocașul Borussiei Dortmund pare că a suferit o accidentare gravă. Toată lumea se întreabă acum dacă va putea juca la Cupa Mondială

Marco Reus (Borussia Dortmund) against Schalke 04

Credit imagine: Getty Images

În minutul 31 al partidei cu Schalke 04, de pe Westfalenstadion, căpitanul Borussiei Dortmuns Marco Reus s-a accidentat grav și a fost imediat înlocuit.
Antrenorul Edin Terzic l-a trimis în teren pe Giovanni Reyna. Reus era unul dintre cei mai în formă jucători ai Borussiei. El a marcat două goluri în primele șase etape și a reușit și două pase de gol. A marcat golul victoriei cu Bayer Leverkusen, în prima etapă, golul de trei puncte, și un alt gol decisiv cu Hoffenheim, de pe teren propriu. Șase puncte aduse de căpitan după reușitele sale.

Un mare ghinionist

În cariera sa, Marco Reus a mai suferit accidentări grave, care l-au ținut departe de teren pentru mult timp. La finalul sezonului 2016-2017, în finala Cupei Germaniei, cu Eintracht Frankfurt, Reus a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la piciorul drept.
Istoricul accidentărilor sale este unul lung, cuprinzând peste 10 momente neplăcute. A ratat datorită unor astfel de ghinioane Cupa Mondială din 2014, dar și Campionatul European din 2016.
Mijlocașul de 33 de ani este jucător de bază și pentru naționala Germaniei în vederea Cupei Mondiale din Qatar. Acum, toți așteaptă investigațiile medicale amănunțite pentru a vedea cât de gravă este accidentarea suferită în această după-amiază, în partida cu Schalke.
Marco Reus joacă la Dortmund din 2012 și este cotat, conform transfermarkt la 11 milioane de euro. A fost cel mai bun jucător german în 2018, dar și ales în echipa ideală din Bundesliga în 2012, 2014 și 2019.
64 de zile mai sunt până la startul Cupei Mondiale din Qatar, dar sunt șanse minime pentru Reus ca el să mai facă parte din selecționata Mannschaft.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo