Julian Nagelsmann trimite săgeți către Juventus. Antrenorul lui Bayern Munchen a dezvăluit ce discuție a avut cu Matthijs de Ligt, după primul său antrenament la campioana din Bundesliga. De Ligt i-a recunoscut antrenorului german că a avut parte de cea mai grea sesiune de antrenamente din ultimii patru ani, lucru care l-a surprins pe Nagelsmann, care nu consideră că a fost un antrenament atât de dur:
"Am vorbit cu el după antrenament și mi-a spus că este cel mai greu antrenament pe care l-a avut în ultimii patru ani. A fost greu, dar nu chiar atât de greu.
El nu a jucat suficiente minute sezonul trecut, iar în Italia știu că nu e ușor să rămâi în formă. Trebuie să muncim mult cu el", a declarat Nagelsmann pentru Gazzetta dello Sport.
Bundesliga
Bayern a câștigat cu 6-1 la Frankfurt, în primul meci din Bundesliga! Mane, printre marcatori
05/08/2022 LA 20:23
Citește și:

Declarațiile lui Nagelsmann provoacă valuri

Declarațiile lui Julian Nagelsmann din această vară nu i-au deranjat numai pe fanii lui Juventus. Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, a fost și el deranjat de declarațiile lui Nagelsmann, care a vorbit despre Harry Kane și de ce ar putea realiza vârful englez dacă ar ajunge în Bundesliga.
Declarațiile nu au fost pe placul lui Conte, care nu a înțeles de ce un antrenor ar vorbi despre jucătorii altor echipe:
"Cu siguranță, eu sunt un antrenor care nu vorbește despre alți jucători de la alte echipe. Nu știu de ce a spus așa ceva. Situația cu Tottenham este foarte clară. Planul este foarte clar stabilit alături de club. El (Kane) este o parte a proiectului, o parte importantă a proiectului.
În același timp, nu-mi place să vorbesc despre jucătorii altor cluburi. Dacă vreau să fac ceva, voi merge și voi vorbi cu clubul și nu voi trece prin presă. Poate că este un pic lipsit de respect pentru celălalt club. Acesta este modul meu de a aborda situația cu alți jucători", a transmis Conte.
Bundesliga
Ce despărțire! Lewandowski s-a întors la Munchen pentru a le face câte un cadou foștilor colegi
03/08/2022 LA 06:43
Bundesliga
Transferurile lui Bayern, criticate de o legendă: "Mane și De Ligt nu sunt de clasă mondială"
02/08/2022 LA 14:17