Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oliver Kahn, despre accidentarea lui Manuel Neuer la schi: "Nu ascultă niciodată de nimeni"

Alex Masgras

Actualizat 13/12/2022 la 16:58 GMT+2

Manuel Neuer și-a rupt piciorul în vacanță la schi și va rata tot restul sezonului pentru Bayern Munchen. Oliver Kahn, președintele clubului bavarez, a declarat că Manuel Neuer fusese atenționat înainte de a merge la schi, dar că portarul german nu ascultă niciodată de nimeni.

Neuer musste gegen Japan zweimal hinter sich greifen

Credit imagine: SID

Manuel Neuer va rata restul sezonului după ce și-a rupt piciorul la schi. Portarul lui Bayern Munchen a plecat în vacanță după eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială și nu a ținut cont de avertizările legate de condițiile de pe pârtie. Oliver Kahn, președintele bavarezilor, nu pare surprins de acest lucru, Neuer nu ascultă niciodată de nimeni:
"Manuel a decis că are nevoie de o mică pauză după turneu. Avea nevoie de odihnă după atâta stres. Neuer este un mare fan al schiului alpin și a mers pe pârtie. Știu că a fost avertizat în mai multe rânduri că este puțină zăpadă, că sunt pietre peste tot și că e periculos, dar Neuer nu ascultă niciodată de nimeni.
Drept urmare, salvatorii l-au transportat cu elicopterul la spital, acolo unde a fost operat. Am pierdut un portar înainte de finalul sezonului. Este îngrozitor pentru că este unul dintre cei mai buni din lume, este o pierdere importantă pentru echipă. Noi credem că recuperarea va decurge cum trebuie, dar acum trebuie să rezolvăm problema înlocuitorului. Dar acest lucru este temporar, Manuel va reveni", a spus Oliver Kahn pentru RG.
Citește și:

Livakovic se numără printre variantele luate în calcul de Bayern Munchen

În urma accidentării lui Neuer, Bayern trebuie să își caute un nou portar, deoarece campioana din Bundesliga nu plănuiește să îl folosească pe Sven Ulreich pentru tot restul sezonului.
Potrivit presei portugheze, Dominik Livakovic se numără printre variantele luate în calcul de conducerea bavarezilor pentru înlocuirea lui Neuer. În prezent la Dinamo Zagreb, Livakovic s-a făcut remarcat la Cupa Mondială din Qatar prin paradele sale.
Portarul croat s-a făcut remarcat încă din faza grupelor, în meciul cu Belgia, pentru ca apoi să fie eroul țării sale la loviturile de departajare în meciurile cu Japonia și Brazilia. În meciul contra sud-americanilor, el a avut 11 parade.
5 penaltyuri a apărat Livakovic la loviturile de departajare cu Japonia și Brazilia, fiind principalul artizan al calificării Croației în semifinalele Mondialului.
8,5 milioane de euro este cota de piață a goalkeeperului de 27 de ani, potrivit transfermarkt, dar probabil Dinamo Zagreb va dori mult mai mult, după un CM atât de reușit.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo