Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Președintele lui Bayern a anunțat că e gata de un transfer de 100 de milioane de euro

Cristian Mihală

Publicat 07/06/2023 la 14:29 GMT+3

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Herbert Hainer, a declarat că gruparea bavareză este pregătit pentru mercato de vară şi poate cheltui în jur de 100 milioane euro pentru transferul unui jucător de clasă, transmite DPA.

Herbert Hainer stellt sich wieder zur Wahl

Credit imagine: SID

''Din punct de vedere economic noi suntem foarte bine poziţionaţi şi avem ţinte mari. Prin urmare răspunsul este: Da, noi am putea cheltui peste 100 de milioane de euro, dar vom discuta asta intens'', a declarat Hainer pentru Sport Bild.
Oficialul bavarez a adăugat însă că se poate aduce chiar şi un jucător top din Premier League, care sunt de obicei foarte scumpi: ''Până la urmă, candidaţii trebuie să se potrivească la Bayern. Dar dacă vrem pe cineva, Bayern poate lua un jucător din Premier League. Suntem un club foarte bun, un club foarte respectat''.
În mod tradiţional, Bayern are o politică foarte conservatoare în mercato şi evită să plătească sume exorbitante, precum Manchester City, Real Madrid sau Chelsea.
Declan Rice, de la West Ham, este în vizorul lui Bayern, dar Liverpool, Arsenal şi Chelsea încearcă de asemenea transferul mijlocaşului care costă cel puţin 100 de milioane de euro.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo