Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Răzbunarea" lui Bayern după ce Barcelona l-a luat pe Lewandowski! Ce jucător au luat bavarezii de pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Actualizat 21/07/2022 la 18:57 GMT+3

Bayern Munchen ar fi ajuns la un acord cu un fotbalist de la Barcelona. Este vorba despre fundașul de origine marocană Adam Aznou, considerat unul dintre cei mai talentați jucători U16 din lume.

Julian Nagelsmann (l.) beim Bayern-Training

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen s-a despărțit în această lună de Robert Lewandowski, care a fost lăsat să meargă la Barcelona. Bavarezii nu s-au consolat foarte ușor cu această despărțire, dar au găsit o modalitate foarte bună de a-și "lua revanșa".
Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg, campioana Germaniei ar fi ajuns la un acord pentru transferul unuia dintre cei mai talentați tineri jucători ai catalanilor. Este vorba despre fotbalistul Adam Aznou, un fundaș stânga de doar 16 ani, care a fost dorit în această vară și de Real Madrid și RB Leipzig.
Tânărul, care nu a vrut să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona, se află deja în Munchen, astfel că semnarea noului său contract ar putea avea loc în următoarele zile.
În urma despărțirii de Barcelona, Adam Aznou ar putea intra într-un top select, al jucătorilor cedați prea ușor de către clubul blaugrana. Printre aceștia se remarcă Dani Olmo, care a plecat liber de contract la RB Leipzig, pentru ca ulterior să ajungă să valoreze 50 de milioane de euro, sau Mauro Icardi, care a fost vândut pentru doar 300.000 de euro la Sampdoria, fiind cotat mai târziu la 100 de milioane de euro.
Citește și:

Nagelsmann, uimit de situația de la Barcelona

Barcelona și Bayern Munchen au mai fost implicate în ultimele zile într-o mutare importantă. Cele două cluburi au ajuns, la finalul săptămânii trecute, la un acord pentru transferul lui Robert Lewandowski. Golgheterul polonez a ajuns pe Camp Nou în schimbul a 45 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga alte 5 milioane de euro, sub formă de bonusuri.
Atacantul este al patrulea transfer realizat în această vară de catalani, care i-au mai adus în lotul lui Xavi și pe Andreas Christensen și Franck Kessie, transferați ca jucători liberi de contract, și pe Raphinha, pentru care au plătit 58 de milioane de euro.
Ținând cont de contextul economic fragil în care se află Barcelona, antrenorul lui Bayern Munchen a comentat campania de transferuri a clubului blaugrana din această vară.
Întrebat despre transferul lui Lewandowski, Julian Nagelsmann s-a arătat contrariat de faptul că, în ciuda problemelor financiare, Barcelona reușește să-i semneze pe toți fotbaliștii doriți de staff-ul tehnic.
"Barcelona este singurul club care nu are bani, dar cumpără toți jucătorii pe care îi dorește. Nu știu cum. Este un pic ciudat, un pic nebunesc", a declarat tehnicianul campioanei din Bundesliga, citat de publicația catalană As.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo