Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, disperat să meargă la Bayern. Anunțul de ultimă oră al bavarezilor

Cristian Mihală

Publicat 16/07/2022 la 16:15 GMT+3

Bayern Munchen a ieșit în față încă o dată pentru a dezminți faptul că Ronaldo este o variantă pentru bavarezi, după ce Robert Lewandowski a plecat la Barcelona.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo in action with Bayern Munich's Jerome Boateng and Philipp Lahm

Credit imagine: Reuters

Golgheterul lui Bayern, Robert Lewandoswki, va merge sub comanda lui Xavi, după ce oficialii celor două cluburi au bătut palma pentru suma de 50 de milioane de euro.
Imediat, atât presa din Germania, cât și cea din Portugalia a scris despre iminenta sosire a lui CR7 sub comanda lui Nagelsmann, lusitanul fiind una dintre puținele variantele de top accesibile pentru bavarezi.
Dar nimic din ce s-a scris nu e adevărat, a anunțat încă o dată Bayern, care și în trecut negase zvonurile privind aducerea celui mai bun marcator din istoria UCL de la Manchester United.
"Am un respect enorm pentru Ronaldo, pentru succesele lui și pentru cariera lui. Dar, încă o dată: acesta nu a fost și nu e un subiect pentru noi", a spus directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic.

Ronaldo, voia cu orice preț să ajungă la Bayern

Numeroasele articole apărute azi în presa din vest cu privire la iminenta descindere a lui CR7 pe Allianz Arena sunt consecința dorinței lusitanului și a agentului acestuia, Jorge Mendes, de a juca la Bayern.
Ronaldo nu concepe să nu evolueze în Champions League și a sperat până în ultimul moment că Bayern, ca urmare a presiunii pierderii lui Lewandowski, va apela la serviciile lui.
Ronaldo are experiență la cel mai înalt nivel și, cel puțin pentru un sezon, putea să ajute echipa să lupte cu șanse pentru cucerirea Champions League. Competiție atât de dragă lui, unde e golgheter absolut. Doar că nemții au cu toate alte planuri, deși o astfel de mutare ar fi fost benefică și în perspectivă: relația cu Jorge Mendes, agentul lui CR7, ar fi fost solidificată, astfel încât în viitor aducerea lui Joao Felix - o țintă pentru bavarezi - să fie mult mai ușoară.
În contextul în care nu ia în calcul aducerea lui Ronaldo, Bayern se gândește tot mai mult la varianta Sasa Kalajdzic. Austriacul de 2 metri are avantajul vârstei (are doar 24 de ani), dar nu oferă garanţii la cel mai înalt nivel. A jucat în ultimul sezon destul de puţin, după ce, cu un an în urmă, marcase 16 goluri în 33 de partide pentru şvabi. În stagiunea recent încheiată, "turnul de control" a marcat de doar 6 ori, în 15 partide.
Pe lista lui Bayern se afla și Sebastien Haller, fotbalist care a strălucit în tricoul lui Ajax, dar fostul jucător al lui West Ham a ajuns de curând la marea rivală, Dortmund.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo