Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sebastian Haller a revenit la antrenamente, după trei luni de la operația suferită

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/10/2022 la 18:52 GMT+3

Sebastien Haller a revenit în această săptămână la antrenamente, pregătindu-se la baza celor de la Ajax Amsterdam. Fotbalistul se află în Olanda, unde este supus unui tratament post-chirurgical, efectuând ședințe de chimioterapie.

Sébastien Haller

Credit imagine: Getty Images

Sebastien Haller, atacantul formației Borussia Dortmund, s-a antrenat marți în facilitățile clubului Ajax Amsterdam, ivorianul fiind operat de cancer testicular și efectuând în prezent ședințe de chimioterapie.
Haller (28 de ani) este supus tratamentului post-chirurgical la Amsterdam, iar miercuri s-a antrenat pentru prima oară cu mingea după mai mult timp.
Când a fost transferat la Borussia Dortmund, în iulie, medicii i-au descoperit o tumoare malignă la testicule.
Citește și:
La începutul lunii, Hans-Joachim Watzke, directorul executiv al clubului german, și-a exprimat speranța că atacantul va putea reveni pe gazon în partea a doua a sezonului.
"M-am întâlnit cu Sebastien și atunci mi-a spus că va încheia în curând chimioterapia. Avem marți speranțe că ar putea fi capabil să se alăture echipei în a doua jumătate a sezonului", a declarat Watzke.
Oficialul a subliniat însă că Haller va fi cel care va lua decizia cu privire la revenirea sa.
"Nu vrem și nu trebuie să facem presiuni asupra lui. Este o boală gravă și va beneficia de tot timpul din lume", spunea Watzke.
Sebastien Haller a fost diagnosticat cu o tumoare testiculară la scurt timp după sosirea sa la Borussia Dortmund de la campioana Olandei, Ajax Amsterdam, în iulie. După operație s-a constatat că tumora este malignă, iar atacantul de 28 de ani a început ședințele de chimioterapie.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo