Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sebastien Haller a fost operat și trece la chimioterapie! Anunțul directorului sportiv al lui Dortmund

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 31/07/2022 la 13:40 GMT+3

Sebastien Haller (28 de ani) a fost diagnosticat la mijlocul acestei luni cu tumoare testiculară, după ce atacantul Borussiei a acuzat că nu se simte bine. Fotbalistul din Coasta de Fildeș a fost operat și urmează să fie supus chimioterapiei

Sébastien Haller

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Fotbalistrul transferat la Borussia Dortmund pentru a-l înlocui pe Erling Haaland, plecat la Manchester City, a acuzat că nu se simte bine în timpul unuia dintre antrenamentele formației conduse de Edin Terzic. În urma unor analize medicale, Haller a fost diagnosticat cu tumoare testiculară.

Haller, nevoit să treacă la chimioterapie

În vârstă de 28 de ani, Sebastien Haller a fost operat cu succes în această săptămână. Fostul fotbalist de la Ajax a mărturisit printr-o postare pe Instagram, că operația a decurs cu succes și le-a mulțumit atât familiei sale, cât și oficialilor de la Dortmund.
Medicii au constatat că tumoarea cu care a fost diagnosticat Haller este de tip malign, iar ivorianul are nevoie de chimioterapie pentru însănătoșire. Directorul sportiv al celor de la Dortmund, Sebastian Kehl, a făcut declarații despre recuperarea fotbalistului african.
"Sebastien va primi acum cel mai bun tratament posibil, șansele de recuperare sunt foarte bune", a mărturisit oficialul echipei germane.
Citește și:

Haller va lipsi câteva luni

Fostul atacant de la Frankfurt și West Ham a semnat un contract pe patru ani cu Borussia Dortmund. Ultima oară la Ajax, Haller a fost adus în Germania, după ce nemții i-au plătit 31 de milioane de euro lui Ajax Amsterdam.
Potrivit lui Sebastian Kehl, citat de BBC, Haller va lipsi o perioadă bună de timp din lotul nemților. "Sebastien Haller va lipsi de la Borussia Dortmund timp de câteva luni. Descoperirile histologice au relevat o tumoră testiculară malignă. Prin urmare, Haller trebuie să fie supus unui tratament de chimioterapie", a încheiat Kehl.
Haller a fost adus în Bundesliga, la Dortmund, pentru a suplini transferul lui Haaland în Premier League. Sebastien a evoluat timp de două sezoane pentru Ajax, reușind să adune 66 de apariții în tricoul echipei olandeze. Atacantul a înscris de 47 de ori și a pasat decisiv de 16 ori. Potrivit Transfermarkt, Haller are o cotă de piață de 35 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo