Bayern Munchen nu se regăsește în întrecerea internă. După trei rezultate de egalitate consecutive, echipa antrenată de Julian Nagelsmann a suferit și primul eșec în deplasarea de la Augsburg.
Gazdele aveau două victorii și patru înfrângeri înaintea disputei cu Bayern. Bavarezii au avut posesie, le-au ascuns mingea gazdelor, dar nu au reușit să marcheze. În partea a doua, Augsburg a dat lovitura. Mergim Berisha l-a învins pe Neuer după o pasă excelentă primită de la Iago.

Eroul Rafal Gikiewicz

Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
Eroul meciului cu Barcelona, din Liga Campionilor, Leroy Sane a scăpat singur singurel cu portarul Gikiewicz în minutul 73. Polonezul a avut un reflex uluitor. Sabitzer, intrat în locul lui Goretzka, a avut și el șansa golului, dar mingea trimisă puternic în minutul 88, a trecut de puțin pe lângă.
Bayern a atacat și cu portarul în careul advers, în ultimele minute. Neuer chiar a trimis balonul cu capul în două rânduri, după lovituri colt, dar fără rezultat. Rafal Gikiewicz a fost imbatabil și, fără îndoială, MVP-ul jocului.
31.000 de fani au sărbătorit la final cu favoriții o victorie senzațională. Bayern trebuie să se teamă de acum de deplasările la Augsburg, teren pe care a cedat și în ediția trecută, 1-2.

Dortmund câștigă Revierderby

Derbyul din bazinul Ruhr-ului, cunoscut sub numele de Revierderby, între Borussia Dortmund și Schalke 04 a revenit gazdelor. 81.365 de spectatori au creat o atmosferă incredibilă, dar Borussia nu găsea calea spre gol.
Singura reușită a picat, totuși, în minutul 79. Youssoufa Moukoko a trimis cu capul mingea în poartă după excelenta centrare a lui Marius Wolf.
Borussia a urcat pentru moment pe primul loc în Bundesliga, cu 15 puncte, unul mai mult decât Union Berlin. Berlinezii joacă însă duminică, pe teren propriu, cu Wolfsburg și ar putea să revină în fotoliul de lideri.
Bayern Munchen e pe 4, cu 12 puncte, pe 3 fiind Freiburg cu 13 puncte.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Bundesliga
Nagelsmann, sub presiune mare la Bayern. "Fantoma" lui Tuchel "bântuie" Allianz Arena
20/09/2022 LA 05:38