Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Timo Werner, revenire cu gol în Bundesliga! RB Leipzig, doar o remiză în meciul cu Koln

Bianca Dumitru

Publicat 13/08/2022 la 18:41 GMT+3

RB Leipzig a remizat astăzi, scor 2-2, cu Koln, într-un meci din a doua etapă din Bundesliga. Timo Werner a marcat primul gol al echipei lui Domenico Tedesco, având o revenire perfectă în Germania.

Timo Werner (RB Leipzig)

Credit imagine: Getty Images

RB Leipzig a primit astăzi vizita celor de la Koln, într-un meci contând pentru a doua etapă din Bundesliga. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, după un gol anulat și un autogol.
Echipa lui Domenico Tedesco a fost aproape de a intra în avantaj încă din primele 10 minute ale partidei. În minutul 9, Dani Olmo a înscris, dar reușita sa a fost anulată din cauza unui henț.
Timo Werner avea să deschidă scorul în minutul 36, cu un șut pe jos spre mijlocul porții, după o pasă a lui Henrichs. Dietz a egalat în minutul 40, iar înainte de pauză Leipzig a rămas în inferioritate numerică, după ce Szoboszlai a încasat un cartonaș roșu.
În ciuda faptului că erau în 10, jucătorii lui Tedesco au reușit, după pauză, să preia din nou conducerea pe tabelă, grație reușitei lui Nkunku, din pasa lui Olmo.
Gvardiol a înscris, însă, apoi în propria poartă, restabilind egalitatea, iar gazdele nu au mai găsit puterea de a reveni.
Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, respectând "tradiția" ultimelor două sezoane, în care meciul tur din Bundesliga dintre cele două echipe s-a încheiat de fiecare dată cu o remiză, 0-0 în 2020 și 1-1 în 2021.
În urma acestui rezultat de egalitate, RB Leipzig este pe locul 12 în clasament, cu două puncte, în timp ce Koln ocupă pentru moment locul 3, cu 4 puncte.
Citește și:

Alte rezultate din a doua etapă a Bundesliga

  • Freiburg 1-3 Borussia Dortmund
  • Bremen 2-2 Stuttgart
  • Hertha 1-1 Frankfurt
  • Hoffenheim 3-2 Bochum
  • Leverkusen 1-2 Augsburg
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo