Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste șoc! Bayern Munchen se pregătește să îl demită pe Julian Nagelsmann! Cu ce antrenor s-au înțeles bavarezii

Alex Masgras

Publicat 23/03/2023 la 23:59 GMT+2

Bayern Munchen se pregătește să se despartă de Julian Nagelsmann. Potrivit lui Fabrizio Romano, conducerea bavarezilor i-a găsit și un înlocuitor lui Nagelmann. Vestea vine ca un șoc, în condițiile în care Bayern este calificată în sferturile de finală UEFA Champions League. În Bundesliga, echipa traversează o perioadă mai complicată, fiind pe locul 2 în acest moment.

Julian Nagelsmann

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen pregătește demiterea lui Julian Nagelsmann. Antrenorul care a ajuns la Munchen în vara anului 2021 este ca și plecat de la clubul bavarez, potrivit lui Fabrizio Romano. Vestea surprinzătoare este confirmată și de jurnaliștii de la Bild.
Bayern Munchen este calificată în sferturile de finală UEFA Champions League, având un record perfect pe plan european. Bavarezii au mai multe probleme în Bundesliga, acolo unde se află pe locul al doilea, în spatele celor de la Borussia Dortmund. În ultima etapă de campionat, Bayern a pierdut în fața celor de la Bayer Leverkusen, scor 1-2.
Decizia celor de la Bayern vine într-un moment surprinzător, în condițiile în care pentru bavarezi urmează marele derby cu Borussia Dortmund din Bundesliga, dar și dubla din sferturile UEFA Champions League cu Manchester City de la jumătatea lunii aprilie.
Citește și:

Thomas Tuchel, înlocuitorul lui Julian Nagelsmann la Bayern Munchen

Potrivit lui Fabrizio Romano, Bayern Munchen are deja un înlocuitor pentru Julian Nagelsmann. Bavarezii s-ar fi înțeles deja cu Thomas Tuchel, care urmează să semneze în curând contractul, după oficializarea demiterii lui Nagelsmann.
Thomas Tuchel a mai antrenat la Mainz, Borussia Dortmund, PSG și Chelsea. Cu echipa londoneză el a câștigat trofeul UEFA Champions League în 2021. În luna septembrie a anului trecut, Tuchel s-a despărțit de formația de pe Stamford Bridge.
Julian Nagelsmann a ajuns la Bayern Munchen în vara anului 2021, atunci când bavarezii au plătit suma de 25 de milioane de euro pentru a îi desface contractul de la Leipzig.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo