Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern a dezvăluit suma reală plătită pentru transferul lui Harry Kane! Anunțul momentului în Germania

Bianca Dumitru

Publicat 01/10/2023 la 18:44 GMT+3

Harry Kane a fost transferat în această vară de Bayern Munchen, care a ajuns la un acord cu șefii lui Tottenham după săptămâni întregi de negocieri. Președintele bavarezilor a dezvăluit care este suma reală plătită în schimbul englezului de 30 de ani.

Joshua Kimmich und Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Harry Kane a ajuns la jumătatea lunii august la Bayern Munchen, club cu care a semnat un contract valabil până în 2027, urmând a încasa un salariu anual de 25 de milioane de euro.
Presa internațională a anunțat atunci că transferul s-ar fi făcut pentru 110-120 de milioane de euro, dar această sumă nu ar fi cea reală.
Președintele bavarezilor a vorbit astăzi despre cât a plătit Bayern pentru englezul de 30 de ani. Herbert Hainer a anunțat că fostul atacant al lui Tottenham i-a costat pe nemți mai puțin de 100 de milioane de euro.
Oficialul campioanei Germaniei a spus că dacă Harry Kane nu va îndeplini obiectivele stipulate în contract, iar cei de la Spurs nu vor încasa bonusurile de performanță, suma de transfer va rămâne mai mică de 100 de milioane de euro.
"Harry Kane nu a costat mai mult de 100 de milioane. Dacă nu câștigăm asta, asta și asta în sezoanele următoare... Fără bonusuri, suntem sub 100 de milioane de euro", a spus Hainer, citat de Mundo Deportivo.
Englezul de 30 de ani s-a acomodat foarte repede în Bundesliga și a reușit să-și ajute echipa să obțină mai multe rezultate bune în acest sezon, trecându-și deja în cont 9 goluri și 4 pase decisive în toate competițiile.
Citește și:

HARRY KANE A FOST LA UN PAS SĂ RATEZE TRANSFERUL

Fostul președinte al lui Bayern, Uli Hoeness, a dezvăluit că transferul lui Harry Kane la Munchen a fost la un pas de a nu se realiza din cauza oficialilor lui Tottenham.
Hoeness a spus că Daniel Levy a avut nevoie de 6 ore pentru a-și da acordul asupra sumei de transfer, președintele londonezilor fiind cumva forțat să accepte oferta lui Bayern pentru a nu-l pierde gratis pe Kane vara viitoare.
"La miezul nopții am ajuns la un acord verbal, dar la 2:50 dimineața, înțelegerea a fost pusă din nou sub semnul întrebării. Au cerut din nou o sumă mai mare. Jan Dreesen (n.r. directorul executiv al lui Bayern) le-a spus apoi că nu vor primi 'nici un ban în plus'.
A fost nevoie de 6 ore pentru ca Daniel Levy să accepte că eram încăpățânați cu privire la asta și pentru ca avionul care îl așteptase pe Harry la Stansted în acea dimineață să decoleze în sfârșit", a declarat Uli Hoeness, în august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo