Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, eșec pe terenul echipei de pe locul 11 în Bundesliga! De 9 ani nu au mai trecut bavarezii prin așa ceva

Bianca Dumitru

Actualizat 18/02/2024 la 21:01 GMT+2

Bayern a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în această seară, după ce a pierdut duelul din deplasare cu Bochum, scor 3-2. Bavarezii nu au mai avut o astfel de serie negativă de aproape 9 ani.

Harry Kane (FC Bayern München)

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a fost învinsă în această seară, în deplasare, de Bochum, formația de pe locul 11 al clasamentului din Bundesliga, cu scorul de 3-2, într-un meci contând pentru a 22-a etapă a campionatului.
Jamal Musiala a deschis scorul pe Vonovia Ruhrstadion, în minutul 14, după ce a primit mingea în careu de la Goretzka și a șutat-o la vinclu.
Ulterior, meciul a fost întrerupt pentru circa 10 minute din cauza unui protest al fanilor, care au aruncat mingi de tenis pe teren. După reluarea partidei, până la pauză, cei de la Bochum au reușit să întoarcă rezultatul.
Takuma Asano a restabilit egalitatea în minutul 38, după un șut de la marginea careului. Ulterior, în minutul 44, Keven Schlotterbeck și-a dus echipa în avantaj, învingându-l pe Neuer cu o lovitură cu capul, după un corner executat de Stoger.
În repriza secundă, duelul a fost din nou întrerupt pentru câteva minute. Jucătorii au părăsit gazonul, dar s-au putut întoarce la joc destul de repede, partida fiind reluată după mai puțin de 10 minute.
Citește și:

Bayern, 3 înfrângeri consecutive după 9 ani

Soarta meciului a fost decisă în mare măsură în minutul 78, când Upamecano a fost eliminat pentru un fault. Cei de la Bochum au primit o lovitură de la 11, pe care Stoger a transformat-o fără emoții, iar gazdele s-au distanțat la două goluri.
Harry Kane a reușit să reducă diferența în minutul 87, după o pasă a lui Tel, înscriind primul său gol după aproape 290 de minute. Englezul a mai avut o ocazie importante peste alte 6 minute, dar portarul lui Bochum a intervenit perfect.
Meciul s-a încheiat, astfel, cu scorul de 3-2, iar Bayern a ajuns la 3 înfrângeri consecutive. Anterior, bavarezii au cedat weekend-ul trecut în fața celor de la Bayer Leverkusen, scor 3-0, iar la mijlocul acestei săptămâni au pierdut la Roma, scor 1-0, în manșa tur a optimilor Champions League, în fața celor de la Lazio.
Aproape 9 ani au trecut de când campioana en-titre din Bundesliga nu a mai avut o astfel de serie neagră. În aprilie-mai 2015, Bayern era învinsă în 4 meciuri consecutive, primul eșec fiind, însă, după loviturile de la 11 metri, în Cupa Germaniei, în fața celor de la Dortmund. Ulterior, bavarezii au pierdut cu Leverkusen (2-0) și Augsburg (0-1), în campionat, și cu Barcelona (3-0), în Champions League.
În urma rezultatului din această seară, Bayern a rămas pe locul 2 în clasamentul din Bundesliga, fiind la 8 puncte în spatele celor de la Leverkusen, care sunt lideri neînvinși în campionat. De cealaltă parte, Bochum a ajuns la 25 de puncte, fiind pe locul 11.
În următoarea etapă din campionat, Bochum va juca pe terenul Borussiei Monchengladbach, iar Bayern Munchen va primi vizita celor de la RB Leipzig.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo